Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nicolae Dică, după succesul care aduce liniște la FCSB: "Nu s-au schimbat niciodată jucătorii și să rămână antrenorul"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 10/10/2022 la 00:07 GMT+3

FCSB s-a impus cu scorul 2-0 în deplasarea de pe terenul Petrolului, într-o partidă contând pentru etapa a 13-a din SuperLiga. Acest succes aduce liniște pentru Nicolae Dică, tehnicianul roș-albaștrilor, dar și pentru întreg lotul de la FCSB, după o săptămână de foc, cu o înfrângere drastică în grupele Conference League.

Nicolae Dică

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Maria Olteanu
FCSB a spălat amărăciunea eșecului din Danemarca, cu Silkeborg, reușind o victorie la două goluri diferență pe terenul Petrolului, formație care, în ciuda acestui rezultat, rămâne la cinci poziții în fața vicecampioanei României.
Golurile lui Dawa și Coman au adus toate punctele în tabăra roș-albaștrilor, care reușesc pentru prima dată în acest sezon să lege două victorii la rând, după precedentul succes, cu FC Argeș, de runda trecută.
Nicolae Dică, antrenorul bucureștenilor, a lăudat la finalul jocului prestația elevilor săi, refuzând să mai vorbească sau să facă o comparație vizavi de meciul trecut, înfrângerea de la Silkeborg.
CITEȘTE ȘI:

Dică zâmbește din nou după succesul FCSB-ului

Nicolae Dică a declarat la finalul partidei cu Petrolul că este mulțumit de cum a arătat echipa sa în acest joc și nu a putut omite să anunțe că postul său putea fi pus serios în pericol în cazul unui alt rezultat.
"70 de minute am făcut o partidă foarte bună, am avut posesie, ocazii, am dat două goluri, nu i-am dat adversarului șansa de a avea ocazii de gol. În ultimele 15-20 de minute, am lăsat inițiativa Petrolului, ceea ce nu-mi doresc. Dar îi felicit pe băieți. Nu trebuie să mai vorbim despre meciul din Danemarca, suntem la a doua victorie consecutivă, suntem în grafic în campionat.
Avem de luat o revanșă în fața celor de la Silkeborg și cu siguranță joi vom folosi o parte din acești jucători. Coman a cerut schimbare, a avut crampe, Radunovic a cerut la pauză, a avut acea problemă, dar sper să-i recuperăm până duminică. Mă bucur pentru el (n.r.- Coman) că a reușit să marcheze și pentru atitudinea pe care a avut-o. Am avut discuții cu el și cred că a înțeles că el e unul dintre liderii echipei.
Nu știu (n.r.- dacă ar fi plecat de la FCSB dacă pierdea cu Petrolul), depinde cum pierdeam. Dacă aveam 10 ocazii, dominam și ei dădeau un gol pe contraatac... Normal că te gândești, nu s-au schimbat niciodată jucătorii și să rămână antrenorul. E o victorie muncită. Am încredere în ceea ce muncesc în fiecare zi.
Am văzut tragerea, avem șanse calificare. Poate Elveția e peste celelalte echipe, dar ne putem lupta și cu ei. Am încredere în staff-ul naționalei", a declarat Nicolae Dică, la Digi Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo