Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

O echipă din SuperLigă, în pericol de dezintegrare în vară! 12 fotbaliști sunt OUT la finalul sezonului

Bianca Dumitru

Publicat 11/05/2023 la 14:51 GMT+3

Chindia Târgoviște este în pericol de retrogradare în acest sezon, fiind pe locul 14 în clasament după 7 etape disputate în play-out. Echipa riscă să se dezintegreze în vară, 12 jucători urmând a rămâne liberi de contract la finalul acestei stagiuni.

Chindia Târgoviște - CFR Cluj. Sursa: Agerpres

Credit imagine: facebook

Chindia Târgoviște se află în acest moment, după 7 etape, pe loc de baraj în clasamentul din play-out-ului SuperLigii, fiind la doar un punct de FC Argeș, care ocupă penultima poziție, direct retrogradabilă.
Deși are un stadion nou, viitorul echipei dâmbovițene în primul eșalon din România este încă incert, nesiguranța planând și asupra lotului. La finalul acestui sezon, 12 jucători vor rămâne liberi de contract, iar până acum conducerea Chindiei nu a început negocierile pentru prelungirile înțelegerilor.
Conform GSP, această situație este cauzată de faptul că nu se știe în ce competiție vor evolua în stagiunea 2023/24 și, prin urmare, nu se cunoaște nici care va fi bugetul.
Dacă va retrograda, clubul nu-și va permite să mai plătească salariile din acest moment, astfel că vor trebui făcute schimbări în lot.
Citește și:

12 fotbaliști, OUT de la Chindia Târgoviște în vară

Cei 12 jucători care vor rămâne liberi de contract în vară sunt Cătălin Căbuz, Adrian Ioniță, Sergiu Buș, Cornel Dinu, Tiberiu Căpușă, Doru Popadiuc, Daniel Celea, Cristian Neguț, Andrei Șerban, Dinu Moldovan, Godberg Cooper și Sergej Grubac.
Dintre aceștia, doar portarul Cătălin Căbuz s-a înțeles deja cu o altă echipă. Este vorba despre CFR Cluj, cu care goalkeeper-ul de 26 de ani va semna din vară.
În ultimele două etape ale play-out-ului, Chindia Târgoviște va juca în deplasare cu "U" Cluj și acasă cu FC Voluntari. Pentru a evita retrogradarea directă, echipa antrenată de Toni Petrea trebuie să obțină măcar același număr de puncte ca FC Argeș.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo