Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL | Dan Petrescu s-a despărțit de CFR Cluj! Comunicatul oficial al clubului ardelean

Irina Aldea

Actualizat 08/06/2023 la 15:53 GMT+3

CFR Cluj a anunțat joi plecarea antrenorului Dan Petrescu (55 de ani) de la club. Tehnicianul mai avea un an de contract cu fosta campioană a României.

Dan Petrescu, OUT de la CFR Cluj. Sursă foto: CFR Cluj, Facebook

Credit imagine: facebook

Dan Petrescu și CFR Cluj s-au despărțit pe cale amiabilă. Clubul a făcut anunțul oficial joi, pe pagina de Facebook: "Mulțumim, Dan Petrescu! Conducerea clubului nostru, împreună cu antrenorul Dan Petrescu, au ajuns la o înțelegere privind încetarea amiabilă a contractului.
Îți mulțumim, Mister, pentru tot ce ai făcut pentru clubul nostru, pentru dedicarea și profesionalismul care te caracterizează, pentru contribuția decisivă pe care ai avut-o în câștigarea ultimelor 5 titluri și a tuturor performanțelor europene bifate de CFR Cluj în ultimii ani. Îți dorim multă baftă mai departe!", se arată într-un comunicat.
CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu nu mai e antrenorul lui CFR Cluj

Dan Petrescu, care a avut un sezon slab alături de CFR Cluj, ar ști deja ce echipă urmează să antreneze. Managerul care a cucerit cinci titluri de campion alături de CFR Cluj o va prelua mai mult ca sigur pe Jeonbuk, echipă din prima ligă a Coreei de Sud, anunță Fanatik. "Bursucul" ar fi plecat deja în țara din peninsulă pentru a rezolva ultimele detalii ale mutării sale în Asia.
Sursa menționează că Dan Petrescu nu va fi nevoit să achite clauza de reziliere, după o înțelegere cu patronul clubului. Antrenorul român ar fi trebuit să achite 400.000 de euro, deoarece mai avea un an de contract cu ardelenii. Managerul din Gruia va semna cu Jeonbuk un contract valabil pe doi ani, iar românul va încasa o sumă impresionantă per stagiune. Petrescu va primi 1,5 milioane de dolari pe an de la formația din Coreea de Sud.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo