Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima reacție a lui Laszlo Balint după despărțirea de Craiova! Ce mesaj a postat antrenorul

Bianca Dumitru

Publicat 10/08/2022 la 08:01 GMT+3

Laszlo Balint și-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova, după doar 7 meciuri pe banca oltenilor. După ce clubul a anunțat despărțirea, antrenorul a reacționat pe contul său de Instagram, unde a postat un mesaj în limba engleză.

Laszlo Balint

Credit imagine: Instagram

Laszlo Balint și-a reziliat marți contractul cu Universitatea Craiova, echipă pe care a condus-o în doar 7 partide, dintre care 3 în preliminariile Conference League și 4 în SuperLigă.
Oltenii au înregistrat alături de antrenorul de 43 de ani, în startul acestui sezon, două victorii (3-0 cu Vllaznia și 2-1 cu FC U Craiova), 3 rezultate de egalitate (2-2 cu Sepsi, 1-1 cu Vllaznia și 1-1 cu "U" Cluj) și două înfrângeri (0-1 cu Rapid și 0-1 cu Zorya), iar șefii din Bănie au decis să nu mai continue alături de cel care fusese adus la echipă în locul lui Laurențiu Reghecampf.
După ce s-a despărțit de formația din Bănie, Laszlo Balint a oferit o primă reacție pe rețelele de socializare. Antrenorul a postat un mesaj motivațional pe contul său de Instagram,
"Dacă eșuezi, să nu renunți niciodată, pentru că eșec înseamnă 'primul pas spre învățare'. Sfârșitul nu e sfârșit. De fapt, sfârșitul înseamnă că 'efortul nu moare niciodată'. Dacă primești un nu ca răspuns, amintește-ți că 'nu' înseamnă 'următoarea oportunitate'", a fost mesajul transmis de Laszlo Balint, care ar fi primit 50.000 de euro pentru a semna rezilierea.
Reacția lui Laszlo Balint
Citește și:

Mirel Rădoi, cel mai bine plătit antrenor din istoria Craiovei

Laszlo Balint a fost înlocuit pe banca tehnică a Universității Craiova de Mirel Rădoi, pe care conducerea din Bănie l-a curtat în mai multe rânduri în trecut.
Potrivit Playsport, fostul selecționer va fi recompensat cu 17.000 de euro/lună, contractul dintre cele două părți fiind încheiat pe o perioadă de doi ani. Tehnicianul are incluse în înțelegere și alte bonusuri foarte mari, în funcție de performanțele echipei.
Salariul pe care Rădoi îl va primi în Bănie e apropiat de cel avut la națională, unde câștiga 20.000 de euro/lună. Fostul mare mijlocaș la închidere va deveni astfel al doilea cel mai bine plătit antrenor din Superligă, după Dan Petrescu, care câștigă la Cluj 25.000 de euro/lună.
Salariul oferit de conducerea din Bănie îl va propulsa pe Rădoi pe primul loc în topul celor mai bine plătiți antrenori din istoria Craiovei. Până acum, recordul a fost deținut de Victor Pițurcă și Laurențiu Reghecampf, care au fost remunerați cu 15.000 de euro/lună pentru perioada petrecută în Bănie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo