Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sepsi – FC U Craiova, întrerupt definitiv din cauza scandărilor xenofobe! Decizia luată de arbitrul partidei

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 29/01/2023 la 17:12 GMT+2

Partida dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FC U Craiova 1948 a fost întreruptă după doar 25 de minute, din cauza scandărilot xenofobe și rasiste venite din tribune. Arbitrul a încercat să reia meciul după 10 minute, însă suporterii și-au continuat războiul, astfel că întreruperea a devenit definitivă după alte câteva secunde.

Sursa foto: FC Universitatea Craiova 1948

Credit imagine: facebook

Articol scris de Dani Morar
Partida dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FC U Craiova 1948 a fost întreruptă după 25 de minute. Arbitrul partidei a luat decizia de a trimite echipele la vestiare, după ce în tribunele arenei s-au putut auzi scandări rasiste și xenofobe.
Centralul întâlnirii a reluat partida după aproximativ 10 minute, însă la câteva secunde a decis că meciul nu mai poate continua și a scos din nou echipele de pe teren. Se pare că suporterii olteni au continuat cu scandările jignitoare, iar partida a fost întreruptă definitiv.
Andrei Chivulete a cerut inițial crainicului arenei să îi anunțe pe suporteri că, în cazul în care nu încetează cu acest tip de comportament, va suspenda definitiv partida. Fanii oltenilor nu s-au potolit, iar centralul nu a mai stat pe gânduri și a decis că meciul nu mai poate continua.
Comisia de Disciplină din cadrul FRF va trebui să judece cazul pe baza raportului întocmit de arbitrul și de observatorul partidei, Octavian Goga. Dacă suporterii olteni vor fi găsiți vinovați de suspendarea partidei, atunci Sepsi Sfântu Gheorghe va câștiga cu scorul de 3-0, la masa verde.
Citește și:

Sepsi Sf. Gheorghe - FCU Craiova, echipe de start:

  • Sepsi (4-3-3): Niczuly (cpt.) - Dimitrov, Ciobotariu, Bălașa, Dumitrescu - C. Matei, Păun, Aganovic - Tudorie, Safranko, Ștefănescu
Rezerve: Began - Ninaj, M. Tamas, Ispas, Francisco Junior, I. Gheorghe, Achahbar, A. Șerban, Rondon
Antrenor: Cristiano Bergodi
  • FCU Craiova (4-2-3-1): Gurău - Paramatti, Duarte, Agostinho Henriques, Huyghebaert - Albu, Vl. Achim - Baeten, Bauza (cpt.), Bahassa - Chițu
Rezerve: R. Popa - Negru, Mascarenhas, Zanfir, Van Durmen, Asamoah, Ganea, Ibrahim, Blănuță
Antrenor: Nicolo Napoli
Stadion: Sepsi Arena, Sfântu Gheorghe
Arbitru: Andrei Chivulete / Asistenți: Sebastian Gheorghe și Andrei Constantinescu
Arbitru VAR: Cătălin Popa / Arbitru AVAR: Adrian Vornicu
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo