Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, pierdere importantă pentru derby-ul cu Rapid! Pe cine nu se vor putea baza roș-albaștrii

Dani Morar

Publicat 01/03/2024 la 10:12 GMT+2

FCSB va încheia sezonul regulat pe primul loc, însă este foarte important avansul cu care va intra în play-off. Roș-albaștrii au trecut cu 2-1 de FC Voluntari și sunt la 10 puncte în fața Rapidului, cu 2 meciuri rămase de disputat, dintre care și cel direct.

Rapid, FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB a avut emoții pentru victoria de pe terenul lui FC Voluntari. Gazdele au avut 1-0 la pauză, dar scorul a fost întors de dubla lui Florinel Coman, care, alături de Darius Olaru, conduce clasamentul golgheterilor cu 14 reușite.
Roș-albaștrii au un avans de 10 puncte față de Rapid în fruntea clasamentului SuperLigii, cu 2 etape rămase de disputat din sezonul regulat. FCSB mai are de jucat cu Petrolul, iar rivala cu Universitatea Craiova, urmând ca în ultima rundă cele două formații din București să se dueleze în meci direct.
Înaintea acestor confruntări, vicecampioana l-a pierdut pe Mihai Pintilii, care a fost eliminat în prima repriză a confruntării cu Voluntari. Fostul jucător nu are licență de antrenor și nu are dreptul de a da indicații de pe bancă, dar este un om important în staff.
În minutul 37, Florinel Coman a fost faultat de Ricardinho, iar Pinti și Charalambous au protestat pentru a se acorda un cartonaș galebn. Arbitrul a venit la margine pentru a-i potoli și a vrut să-i acorde cartonașul galben lui Pintilii, care a refuzat. Colțescu, enervat, a luat decizia de a-i arăta direct roșu, astfel că acesta va lipsi cel puțin două meciuri (cu Petrolul și Rapid).
Citește și:

Luis Phelipe va fi tras pe linie moartă la FCSB

Charalambous a efectuat 3 schimbări la pauză: Miculescu, Alhassan și Radaslavescu le-au locul locul lui Luis Phelipe, Octavian Popescu și Lixandru. Se pare că unul dintre cei 3 jucători înlocuiți tocmai și-a semnat sentința prin prestația din această seară. Este vorba despre Luis Phelipe, care i-a enervat la culme pe șefii echipei și va dispărea din echipă până la finalul sezonului.
Conform GSP, conducerea roș-albaștrilor a anunțat că Baba Alhassan va deveni titular de drept, iar Miculescu va fi prima opțiune pentru a intra de pe bancă în caz că atacul nu merge.
Așadar, brazilianul adus de la Poli Iași în acesată iarnă pentru 200.000 de € a căzut deja victimă răbdării scurte a oamenilor care conduc destinele clubului din Berceni și nu ar fi exclus ca aventura sa la FCSB să fie una de scurtă durată. Atacantul de bandă a jucat în 6 din cele 7 meciuri ale echipei sale în 2024, dar nu a reușit să contribuie direct la niciun gol.
În urma rezultatului din această seară, FCSB s-a distanțat din nou la 10 puncte de Rapid, principala urmăritoare în lupta pentru titlu. În schimb, cei de la Voluntari rămân pe locul 14, dar mai au numai două puncte peste Dinamo, prima echipă aflată sub linia retrgradării directe.
În penultima etapă a sezonului regular, FCSB va juca acasă cu Petrolul, o formație care va merge la București pentru a-și juca ultima șansă de a mai ajunge în play-off. Pentru Voluntari urmează o deplasare la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, o altă formație care are nevoie neapărat de victorie pentru a spera că va prinde in-extremis un loc în primele 6.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo