Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gică Hagi a răbufnit după ce a auzit declarațiile patronului Craiovei! "E o lipsă crasă de respect"

Bianca Dumitru

Actualizat 17/03/2024 la 10:14 GMT+2

Universitatea Craiova s-a impus aseară, cu scorul de 2-1, pe terenul celor de la CFR Cluj, într-un meci contând pentru prima etapă a play-off-ului, și a urcat pe locul 2 în clasamentul SuperLigii. După meci, patronul oltenilor, Mihai Rotaru, a scos-o pe Farul din calculele pentru un loc pe podium, iar Gică Hagi a răbufnit.

Gică Hagi

Credit imagine: facebook

Universitatea Craiova a câștigat aseară, în deplasare, cu scorul de 2-1, meciul cu CFR Cluj, din prima etapă a play-off-ului SuperLigii. În urma acestei victorii, oltenii au urcat pe locul 2 în clasament, fiind la egalitate de puncte (28) cu Rapid.
Craiova are un punct peste CFR Cluj și 3 peste Farul Constanța, care a debutat în play-off cu o victorie în Giulești. Cu toate astea, patronul clubului din Bănie a spus, după meciul din Gruia, că echipa lui se luptă doar cu Rapid și CFR pentru un loc pe podium.
Afirmațiile lui Mihai Rotaru l-au deranjat pe Gică Hagi, care a răbufnit aseară. Antrenorul constănțenilor a cerut să aibă o intervenție la TV și și-a spus punctul de vedere cu privire la lupta din SuperLigă, evidențiind de ce Farul trebuie luată în calcul de cei de la Universitatea Craiova.
Hagi a ținut să-i amintească lui Mihai Rotaru că echipa sa i-a învins pe olteni de două ori în această stagiune, în meciurile din sezonul regulat, și a spus că își dorește ca lupta pentru titlu să fie cât mai interesantă.
Citește și:

Gică Hagi, mesaj dur după declarațiile lui Mihai Rotaru

"Am vrut să intervin pentru că am văzut intervenția domnului Rotaru. A zis că se luptă cu cu CFR și cu Rapid. A uitat că noi i-am bătut de fiecare dată, probabil campionii României nu trebuie băgați în seamă. Nu a uitat, a zis atât de apăsat. A uitat că l-am bătut de două ori.
Păi cine-i Farul? E la Constanța, e departe. Am bătut Rapidul, de asta am vrut să intervin. Noi suntem campionii României, să nu uite. E o lipsă crasă de respect. Probabil dânsul are mai multe informații.
Sunt supărat. Dânsul probabil știe mai multe în afara terenului. Nu știu. Eu vorbesc despre teren. În teren, l-am bătut de două ori. Am bătut-o de două ori pe Craiova în acest an! Eu zic că am fost în față, cu cele bune, dar ne omiteți, noi nu suntem între ele. Noi nu suntem pe nicăieri, dar suntem acolo!
Mai avem nouă meciuri importante, puncte importante. Mă bucur că a bătut Craiova la CFR, mă bucur că noi am bătut-o pe Rapid, o să mă bucur dacă noi o batem pe FCSB, că o să se încingă lupta la titlu, o să devină mai importantă. 200% o să mă bucur dacă o bate pe Sepsi pe FCSB, asta vreau, să se încingă lupta la campionat.
El a făcut o mare greșeală, pentru că e o lipsă crasă de respect. E echipa campioană, echipa care l-a bătut de două ori. Probabil de asta e supărat, că l-am bătut de două ori. Noi suntem la Constanța, încercăm să facem un fotbal bun, să jucăm fotbal mai bine decât ei, chiar dacă n-am bugetele lor", a declarat Gică Hagi, la Digi Sport.
Cine va câștiga titlul în SuperLigă în sezonul 2023/24?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo