Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kopic nu a mai rezistat după ce Dinamo a cedat cu FC Botoșani în prelungiri: "În viața mea n-am trăit asta"

Andrei Nicolae

Publicat 23/04/2024 la 22:57 GMT+3

Dinamo a fost învinsă marți seara de FC Botoșani într-un meci contând pentru etapa cu numărul 6 din play-out, scor 2-1. "Câinii" au primit gol pentru a patra oară pe final de meci, iar Zeljko Kopic și-a găsit cu greu cuvintele după o nouă înfrângere a formației sale, care a ajuns pe loc direct retrogradabil.

Zeljko Kopic

Credit imagine: Getty Images

Dinamo a pierdut din nou puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării la capătul partidei cu FC Botoșani, încheiată cu victoria moldovenilor. Gazdele au înscris golul decisiv în minutele de prelungiri, iar alb-roșiii au ajuns astfel la patru etape din șase în play-out în care încasează gol pe final de meci.
După partida din Moldova, antrenorul "câinilor", Zeljko Kopic, și-a găsit cu greu cuvintele după pasul greșit făcut de echipa sa, care a ajuns pe loc direct retrogradabil. Tehnicianul croat a avut totuși puterea să tragă un semnal de alarmă înaintea partidei contra lui FC Voluntari, care va conta enorm în privința viitorului lui Dinamo în Superligă.
"Am pierdut meciul în ultimul minut. Nu am mai trăit o asemenea experiență în viața mea, pentru mine este greu să spun ceva. Dacă vorbesc despre a doua repriză, jucătorii s-au luptat, ne-am apărat foarte bine și cred că Botoșani nu a avut ocazii mari până la ultimul minut. 
O să fie foarte greu. În prima repriză am avut multe ocazii, după primul gol primit am început să jucăm mai în față, am avut penalty, am marcat, dar e greu. Trebuie să ne revenim și să jucăm vineri cu Voluntari cu tot ce avem. Când primești asemenea gol e greu să explici", a spus Kopic, potrivit Digi Sport.
Citește și:

rezumatul partidei dintre dinamo și fc botoșani, încheiată cu victoria moldovenilor

Dinamoviștii au început meciul cu un autogol. Gabriel de Moura a înscris în propria poartă, în minutul 13, după un atac al gazdelor în care Lopez a trimis o pasă perfectă în fața porții, iar în încercarea de a respinge balonul, brazilianul l-a împins între buturile lui Golubovic.
Oaspeții au avut ocazia de a egala 10 minute mai târziu, când Patriche a fost faultat în careu, iar arbitrul George Găman a acordat lovitură de la 11 metri. Penalty-ul a fost ratat, însă, de Hakim Abdallah.
Jucătorii lui Zeljko Kopic au reușit să trimită mingea în plasa porții moldovenilor în minutul 34, prin Selmani, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Dinamoviștii au egalat, însă, înainte de pauză, prin același Selmani, care a șutat peste Ducan și a modificat tabela în prelungirile primei reprize.
Peste doar câteva minute, oaspeții au rămas în inferioritate numerică, după ce Abdallah a fost eliminat în urma unui fault asupra lui Romario Benzar.
În repriza secundă, în minutul 55, Patriche a avut o ocazie de a marca, după ce Ducan a respins greșit, dar balonul șutat de fundaș a trecut peste poartă. Ulterior, în minutul 67, Lopez a fost protagonistul unei faze foarte frumoase, reușind o foarfecă în interiorul careului, dar lovitura a fost blocată de Golubovic.
Cel care a stabilit scorul final a fost Mailat, care a adus victoria echipei sale cu un gol marcat în minutul 90+1, după o pasă decisivă a lui Mouaddib.
În urma acestui rezultat, FC Botoșani a ajuns la 21 de puncte și a urcat pe locul 13, loc de baraj, în timp ce Dinamo, cu 20 de puncte, a coborât pe locul 15, direct retrogradabil.
În următoarea etapă a play-out-ului SuperLigii, moldovenii vor juca în deplasare cu Petrolul Ploiești, iar echipa lui Kopic va primi vizita celor de la FC Voluntari.


Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo