Cristiano Ronaldo a revenit în această vară la Manchester United, unde pare că a prins aripi. Portughezul a înscris 4 goluri în primele 3 meciuri disputate în tricoul 'diavolilor roșii' și a avut unele dintre cele mai bune cifre în meciul cu West Ham, semnând cele mai multe șuturi și fiind înregistrat cu o viteză impresionantă, 32,51 km/h.
În primul meci din grupele Champions League, după ce a fost schimbat, fotbalistul a fost văzut stând la marginea terenului și dându-le indicații colegilor săi. Acest moment al partidei cu Young Boys a stârnit numeroase comentarii. Rio Ferdinand a spus că, dacă ar fi fost în locul lui Ole Gunnar Solskjaer, i-ar fi spus lui Cristiano să ia loc pe bancă, deși îi înțelege pasiunea și dorința de a-și ajuta echipa în orice moment.
Premier League
IMPACTUL PE CARE GREALISH, LUKAKU, MESSI ȘI RONALDO L-AU AVUT LA NOILE CLUBURI
14/10/2021 LA 10:33
În schimb, Tim Sherwood a declarat că portughezul are stofă de antrenor, lucru pe care Solskjaer îl acceptă, motiv pentru care îi permite să intervină cu sfaturi pentru colegii săi. Fostul tehnician de la Tottenham și Aston Villa a punctat că Ronaldo o va antrena pe United în mai puțin de doi ani.
"Este în regulă că Ronaldo a fost la marginea terenului și Ole va trebui să se împace cu asta. Dar, nu sunt sigur că ar fi făcut asta și cu Jose Mourinho. Ar fi fost foarte diferit dacă încă mai era antrenor la Manchester United, dar în primul rând și Ronaldo trebuie întrebat de ce simte nevoia să stea în picioare și să dea indicații.
L-am văzut făcând asta și în meciurile internaționale, ultima dată la Euro, când dădea ordine. Băiatul ăsta va fi antrenor 100%. Aș paria că va fi antrenorul lui Manchester United în 18 luni", a spus Sherwood.

Ronaldo, dublă de senzație la revenirea la Manchester United

RONALDO, CEL MAI BINE PLĂTIT FOTBALIST DIN LUME

Cristiano Rolando doboară record după record pe terenul de fotbal, iar popularitatea sa este una uriașă. Acest lucru îi aduce portughezului câștiguri substanțiale din contractele de publicitate, el fiind cel mai bine remunerat fotbalist la nivel mondial din acest punct de vedere.
Celebra publicație Forbes a alcătuit un nou top al celor mai bine plătiți sportivi din lume, iar Ronaldo este pe locul 1 în rândul fotbaliștilor. Portughezul l-a întrecut pe Lionel Messi în această ierarhie. Chiar dacă cei doi au salarii asemănătoare la Manchester United și PSG, starul de pe Old Trafford își vinde mai scump imaginea, încasând sume amețitoare din publicitate.
Conform ultimului raport al celor de la Forbes, portughezul va câștiga în acest an 125 de milioane de $ brut, bani proveniți din salariul pe care îl are la United (aproximativ 65 de milioane de $) și din vânzarea brandului CR7. Pe locul doi în topul fotbaliștilor este Messi, cu încasări de aproximativ 110 milioane de $.
Ronaldo câștigă în jur de 50 de milioane de $ din parteneriatele pe care le are cu branduri celebre precum Nike, Herbalife sau Clear, dar portofoliul său se extinde și la diferite mărci de parfumuri, lenjerie intimă, ochelari, hoteluri sau săli de sport.

Geraldo Alves: "În Portugalia, Cristiano Ronaldo e mai iubit decât președintele"

Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"E în ADN-ul meu!" Reacția lui Cristiano Ronaldo după hat-trick-ul din meciul cu Luxemburg
13/10/2021 LA 10:25
Serie A
Care va fi următoarea destinație pentru Dusan Vlahovic, puștiul minune al Fiorentinei
10/10/2021 LA 16:24