Cerro Porteno a pierdut Supercupa Paraguayului în fața celor de la Olimpia Asuncion, scor 1-3. La această întâlnire am avut parte și de scene nemaivăzute pe un teren de fotbal. Înainte de fluierul de start, arbitrul partidei l-a trimis pe portarul Jean Fernandes la vestiare, după ce a consultat și arbitrajul video.
Premier League
Thomas Tuchel, criticat în Anglia, după ce a găsit scuze pentru forma slabă a lui Chelsea
ACUM O ORĂ

Jean Fernandes i-a provocat pe suporterii echipei adverse

Care a fost motivul acestei eliminări? Jean Fernandes, portarul lui Cerro Porteno, se îndrepta către poarta sa, care se afla în dreptul peluzei în care se aflau fanii lui Olimpia Asuncion. După ce și-a lăsat sticla de apă și prosopul lângă poartă, acesta a început să îi provoace pe suporterii echipei adverse, prin diferite gesturi ostentative.
Arbitrul de centru a fost anunțat de cei din camera VAR în legătură cu gesturile făcute de Fernandes, iar după consultarea reluărilor, acesta i-a arătat cartonașul roșu, chiar înaintea startului partidei.
Chiar dacă a primit roșu, iar Cerro Porteno a fost nevoită să introducă portarul de rezervă, introducerea unui alt jucător înaintea startului partidei nu a fost contabilizată drept schimbare, iar Cerro Porteno nu a pierdut vreo schimbare.
"Când am mers să-mi las lucrurile în poartă, suporterii echipei adverse au început să arunce în mine cu diverse obiecte, printre care petarde.
Am răspuns deci cu un gest cât se poate de normal în Brazilia. Alt jucător, Gerson, sărbătoreşte chiar şi golurile înscrise de el în acest fel. E pur şi simplu un gest din muzica funk braziliană. Nu ştiu ce a înţeles arbitrul, dar e o neînţelegere", a spus Fernandes, după partidă, potrivit Digi Sport.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Oficial | Deian Sorescu la Rakow Czestochowa. Ce sumă primește Dinamo
ACUM 2 ORE