Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Drăgușin a luat decizia finală: "A refuzat oferta!". Unde va juca fundașul român din sezonul viitor

Cosmin Cioboata

Actualizat 23/03/2021 la 17:33 GMT+2

Radu Drăgușin (19 ani) s-a decis în privința viitorului său. Fundașul lui Juventus, ademenit cu oferte din Premier League și Bundesliga, este hotărât să continue la formația italiană și după expirarea contractului inițial, din vară.

Radu Drăgușin

Credit imagine: Getty Images

Radu Drăgușin a impresionat în primele sale apariții la prima echipă a lui Juventus. Fundașul român, convocat de Adrian Mutu la naționala U21 a României pentru Euro 2021, a atras atenția mai multor cluburi din Europa, printre care Crystal Palace, Newcastle, Wolves și Wolfsburg, potrivit presei internaționale.
În cele din urmă, se pare că internaționalul român de tineret a luat decizia finală. Potrivit jurnalistului Tom Kershaw, de la The Independent, Drăgușin a refuzat toate ofertele primite și va semna prelungirea contractului cu Juventus.
Pirlo și oamenii din conducerea lui Juve sunt încântați de prestațiile românului, pe care îl consideră un jucător de viitor la Torino.
Sursa citată anunță că românul va semna un nou contract valabil pe 5 ani în momentul revenirii de la echipa națională.
"Fundașul central al lui Juventus, Radu Drăgușin, a refuzat ofertele celor de la Crystal Palace și Newcastle. Jucătorul de 19 ani va semna un nou contract, pe 5 sezoane, în momentul revenirii de la echipa națională", a anunțat Tom Kershaw.

Drăgușin, pregătit să semneze prelungirea contractului cu Juventus

Drăgușin a adunat 4 apariții la Juventus, în Serie A, Champions League și Cupa Italiei.
Fundașul român a ajuns la academia "bianconerilor" în 2018, iar toamna trecută a debutat la prima echipă, sub comanda lui Andrea Pirlo.
"Acum are un salariu de 3.500 de euro pe lună. Cât încasează Cristiano Ronaldo pe secundă (râde). Va fi foarte bine după următorul salariu.
El e un copil care își dorește să ajungă sus, eu ca agent trebuie să-i ofer toate condițiile. Mama lui îi cântărește fiecare produs în parte înainte să mănânce, are nutriția făcută pe tot anul. A pus 6 kg de mușchi pe el, face multe sacrificii", a povestit Florin Manea, impresarul lui Drăgușin, pentru Digisport.

Radu Drăgușin, convocat de Mutu la România U21 pentru Campionatul European de tineret

În prezent, Radu Drăgușin se află la naționala U21 a României. Mâine seară (ora 22:00), "tricolorii mici" pregătiți de Adrian Mutu vor debuta la Campionatul European de tineret în compania Olandei.
Programul României U21 la Euro:
  • 24 martie, 22:00: România – Olanda
  • 27 martie, 19:00: Ungaria – România
  • 30 martie, 19:00: Germania – România
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo