Atacantul suedez a avut o serie de declarații care au amuzat, chiar dacă în spatele lor se poate citi o aroganță. Ibra însă e unic și a impresionat prin personalitatea sa la toate cluburile pentru care a evoluat.
La precedenta descălecare pe San Siro (2010-2012), Ibra l-a luat în colimator, în timpul unei partide cu Parma, pe Maxi Lopez. Argentinianul s-a amuzat pe seama acelui episod acum, într-un interviu acordat pentru Tyc Sports.
"Jucam împotriva Parmei pe Tardini. Am trimis o pasă în careu spre Ibra, el nici măcar nu s-a mișcat să ajungă la ea. A stat pur și simplu și a privit balonul fără să facă vreun pas spre întâlnirea cu mingea. Deodată, l-am văzut în spatele meu, cum urlă. Nu o să vă vină să credeți ce cuvinte mi-a adresat. Voia să îi fi dat mingea în picior. I-am răspuns că a fost o pasă excelentă și că trebuia să marcheze. La final, în vestiar, mă așteptam să țipe și mai tare, să continue disputa. Dar nu a spus nimic, a stat departe de mine. A trecut o zi, au trecut două, au trecut trei. Miercuri, jucam în Champions League, iar Zlatan a venit la mine înainte de meci și mi-a zis: "Îmi place de tine, ești argentinian și ai caracter, ai tupeu, spui ce gândești, nu ca brazilienii. Dar data viitoare când îmi mai răspunzi așa, îți zbor capul de pe umeri", a spus Maxi Lopez pentru Tyc Sports.
Premier League
Ibrahimovic și Ronaldo și-au "dat mâna". Cum a ajuns Manchester United "un club mic"
15/11/2022 LA 08:08

Singurul moment în care Ibrahimovic nu a mai fost "șef în vestiar"

Deși este o forță a naturii și deține centura neagră în taekwondo, suedezul și-a găsit nașul în urmă cu 9 ani, pe vremea când evolua pentru "diavoli". Cel care l-a "calmat" pe Ibra a fost un alt "colos", Oguchi Onyewu (196 centimetri).
Extrem de frustrat că nu joacă (tocmai revenise după o accidentare și era imposibil să pătrundă într-un prim 11 din care, în zona centrală a defensivei făceau parte Nesta și Thiago Silva), americanul nu a tolerat comportamentul lui Zlatan.
"Toți voiam să jucăm, era o luptă pe viață și pe moarte. Cei care rămâneau pe bancă erau extrem de furioși, dar nivelul era unul foarte ridicat. Țin minte că la un antrenament Ibra și Onyewu chiar s-au încăierat, iar eu am fost primul care s-a dus să îi despartă. Dar era ca și cum aș fi încercat să deschid o mașină încuiată cu mâinile goale, atât de strâns se țineau. După câteva secunde am văzut că "Rino" (n.r. Gattuso) era căzut, și el încercase fără succes să îi despartă", a spus Ambrosini, de curând, pentru Sky Sports.
Fotbal
Ibrahimovic îl laudă pe Haaland, dar îl sfătuiește să aibă grijă în relația cu Pep Guardiola
04/11/2022 LA 11:06
Fotbal
Ibrahimovic l-a criticat pe Mbappe pentru atitudinea arătată după ce a semnat prelungirea cu PSG
03/11/2022 LA 09:03