Ciprian Tătărușanu s-a înțeles deja cu AC Milan, iar joi va sosi în Italia pentru a efectua vizita medicală, anunță presa din Peninsulă. În același timp, Getfootballnewsfrance.com susține că formația de pe San Siro va plăti o sumă modică pentru internaționalul nostru - 500.000 de euro.
După ce nu a primit vreo șansă la Lyon, unde a fost rezerva eternă a lui Anthony Lopes, portarul naționalei României a acceptat oferta lui AC Milan. Nici la formația italiană nu va fi soluția numărul unu, în condițiile în care "diavolii" îl au pe Gianluigi Donnarumma, însă e limpede că pentru CV-ul și contul bancar al portarului alegerea se justifică din toate punctele de vedere.

Reacția lui Rudi Garcia, când a auzit că Tătărușanu va pleca de la Lyon la AC Milan

Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
18/05/2022 LA 10:29
În ciuda faptului că l-a utilizat în numai 6 partide, dintre care două în Ligue 1, Rudi Garcia consideră că plecarea lui Ciprian Tătărușanu va reprezenta o pierdere importantă pentru Lyon.
Tehnicianul francezilor l-a descris pe portarul naționalei României drept "un profesionist extraordinar":
"Tătărușanu așteaptă transferul (n.r. - la AC Milan). Vom pierde un profesionist extraordinar, odată cu plecarea sa.", a spus Rudi Garcia, potrivit Foot Mercato.
Cotat la 1,2 milioane de euro de transfermarkt.com, Ciprian Tătărușanu și-a început cariera la Juventus București. De-a lungul carierei, el a mai apărat poarta celor de la Gloria Bistrița, FCSB, Fiorentina, Nantes și Lyon. Tătărușanu a bifat și 70 de selecții la naționala României, reușind să încheie 33 de meciuri fără să primească gol.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
18/05/2022 LA 06:42
Serie A
Allegri, reacție genială când a fost întrebat de transferul iminent al lui Pogba: "Cine e?"
17/05/2022 LA 10:06