Ciprian Tătărușanu s-a înțeles deja cu AC Milan, iar joi va sosi în Italia pentru a efectua vizita medicală, anunță presa din Peninsulă. În același timp, Getfootballnewsfrance.com susține că formația de pe San Siro va plăti o sumă modică pentru internaționalul nostru - 500.000 de euro.
După ce nu a primit vreo șansă la Lyon, unde a fost rezerva eternă a lui Anthony Lopes, portarul naționalei României a acceptat oferta lui AC Milan. Nici la formația italiană nu va fi soluția numărul unu, în condițiile în care "diavolii" îl au pe Gianluigi Donnarumma, însă e limpede că pentru CV-ul și contul bancar al portarului alegerea se justifică din toate punctele de vedere.

Reacția lui Rudi Garcia, când a auzit că Tătărușanu va pleca de la Lyon la AC Milan

Serie A
Sarri, prea puternic pentru Mourinho! Dramatism total în "Derby della Capitale"
ACUM 13 ORE
În ciuda faptului că l-a utilizat în numai 6 partide, dintre care două în Ligue 1, Rudi Garcia consideră că plecarea lui Ciprian Tătărușanu va reprezenta o pierdere importantă pentru Lyon.
Tehnicianul francezilor l-a descris pe portarul naționalei României drept "un profesionist extraordinar":
"Tătărușanu așteaptă transferul (n.r. - la AC Milan). Vom pierde un profesionist extraordinar, odată cu plecarea sa.", a spus Rudi Garcia, potrivit Foot Mercato.
Cotat la 1,2 milioane de euro de transfermarkt.com, Ciprian Tătărușanu și-a început cariera la Juventus București. De-a lungul carierei, el a mai apărat poarta celor de la Gloria Bistrița, FCSB, Fiorentina, Nantes și Lyon. Tătărușanu a bifat și 70 de selecții la naționala României, reușind să încheie 33 de meciuri fără să primească gol.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Serie A
Dybala s-a accidentat și a părăsit în lacrimi terenul. Dezastru pentru Juve: s-a "rupt" și Morata
ACUM 17 ORE
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
24/09/2021 LA 05:01