Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tătărușanu pleacă la Milan! Reacția lui Rudi Garcia, antrenorul lui Lyon

Cosmin Cioboata

Actualizat 09/09/2020 la 21:26 GMT+3

Ciprian Tătărușanu va fi noul jucător al lui AC Milan. Goalkeeper-ul român va ajunge joi pe San Siro, după despărțirea de Lyon, și va semna un contract valabil pe trei sezoane. Rudi Garcia, tehnicianul francezilor, consideră că echipa sa va pierde un "profesionist extraordinar".

Ciprian Tătărușanu, portarul naționalei României

Credit imagine: Getty Images

Ciprian Tătărușanu s-a înțeles deja cu AC Milan, iar joi va sosi în Italia pentru a efectua vizita medicală, anunță presa din Peninsulă. În același timp, Getfootballnewsfrance.com susține că formația de pe San Siro va plăti o sumă modică pentru internaționalul nostru - 500.000 de euro.
După ce nu a primit vreo șansă la Lyon, unde a fost rezerva eternă a lui Anthony Lopes, portarul naționalei României a acceptat oferta lui AC Milan. Nici la formația italiană nu va fi soluția numărul unu, în condițiile în care "diavolii" îl au pe Gianluigi Donnarumma, însă e limpede că pentru CV-ul și contul bancar al portarului alegerea se justifică din toate punctele de vedere.

Reacția lui Rudi Garcia, când a auzit că Tătărușanu va pleca de la Lyon la AC Milan

În ciuda faptului că l-a utilizat în numai 6 partide, dintre care două în Ligue 1, Rudi Garcia consideră că plecarea lui Ciprian Tătărușanu va reprezenta o pierdere importantă pentru Lyon.
Tehnicianul francezilor l-a descris pe portarul naționalei României drept "un profesionist extraordinar":
"Tătărușanu așteaptă transferul (n.r. - la AC Milan). Vom pierde un profesionist extraordinar, odată cu plecarea sa.", a spus Rudi Garcia, potrivit Foot Mercato.
Cotat la 1,2 milioane de euro de transfermarkt.com, Ciprian Tătărușanu și-a început cariera la Juventus București. De-a lungul carierei, el a mai apărat poarta celor de la Gloria Bistrița, FCSB, Fiorentina, Nantes și Lyon. Tătărușanu a bifat și 70 de selecții la naționala României, reușind să încheie 33 de meciuri fără să primească gol.
picture

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo