Radu Drăgușin a impresionat în primele sale apariții la prima echipă a lui Juventus. Fundașul român, convocat de Adrian Mutu la naționala U21 a României pentru Euro 2021, nu a evoluat la meciul de debut cu Olanda U21, încheiat la egalitate, 1-1. Fundașul lui Juventus a fost întrebat ce s-a întâmplat și de ce nu a fost folosit de Adrian Mutu la meciul din Ungaria.
Radu Drăgușin a declarat că nu are încotro și trebuie să respecte deciziile antrenorului, fără a comenta pe baza acestora. Drăgușin ar fi intrat pe teren în locul lui Denis Ciobotariu, fundaș de lângă care Schuurs a înscris golul de deschidere al meciului de la Budapesta. Întrebat de golul adversarilor, fundașul lui Juventus a spus că oricui i se poate întâmpla, iar că ce a făcut Ciobotariu nu a fost o eroare.
"Mister face alegerile care sunt necesare pentru a duce la un rezultat cât mai bun, deci nu o să comentez deciziile lui. Eram încrezători de la bun început. Faptul că am luat golul în minutul 17 nu a fost o sperietură, dar bine că am dat gol repede și am luat meciul, practic, de la egalitate. Mă bucur că mulți oameni cred în mine, mă susțin și sunt alături de mine. Acest lucru îmi dă o motivație în plus să mă dezvolt în continuare. Părerea mea e că e un rezultat corect. Ei au avut posesia, au dominat jocul, dar noi am avut ocaziile mari pe final.
Serie A
Radu Drăgușin, dorit de o echipă de top! Cât ar putea încasa Juventus în schimbul lui
17/05/2022 LA 15:28
Noi nu o să subestimăm niciun adversar înaintea meciului. Trebuie să luăm meciul cu Ungaria ca pe oricare altul și să dăm totul pe teren. Sunt mereu bucuros când e vorba de echipa națională. Am fost mândru și abia așteptam să vin la lot", a spus Drăgușin, la conferința de presă de joi.

Radu Drăgușin a fost întrebat despre transferul de la Juventus

Radu Drăgușin a atras atenția mai multor cluburi din Europa, printre care Crystal Palace, Newcastle, Wolves și Wolfsburg, potrivit presei internaționale. În cele din urmă, internaționalul român de tinere a fost întrebat, după meciul cu Olanda, ce se întâmplă cu ofertele pe care le are și ce decizie urmează să ia.
Radu Drăgușin a spus că în acest moment încă se află în tratative cu Juventus, iar că o hotărâre va fi luată în perioada imediat următoare. Potrivit jurnalistului Tom Kershaw, de la The Independent, Drăgușin a refuzat toate ofertele primite și va semna prelungirea contractului cu Juventus. Pirlo și oamenii din conducerea lui Juve sunt încântați de prestațiile românului, pe care îl consideră un jucător de viitor la Torino.
Fotbal
6 stranieri, pe lista preliminară a lui Florin Bratu pentru amicalele cu Georgia și Slovacia
13/05/2022 LA 13:47
Serie A
Juventus pune mare preț pe Radu Drăgușin! Ce sumă vor italienii în schimbul fundașului de 20 de ani
09/05/2022 LA 11:54