Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ibrahimovic nu are de gând să se retragă! Suedezul e gata să accepte un salariu infim la Milan

Nicu Savin

Publicat 30/06/2022 la 17:57 GMT+3

Zlatan Ibrahimovic a suferit recent o nouă operație și nu se va putea întoarce pe teren în acest an, dar atacantul e dispus să facă noi sacrificii pentru a reveni în 2023. Astfel, suedezul le-a propus celor de la Milan să-i ofere un nou contract, pe un salariu nesemnificativ: 100.000 de €.

Zlatan Ibrahimovic bleibt beim AC Mailand

Credit imagine: SID

Zlatan Ibrahimovic se apropie de 41 de ani, dar nu se gândește la retragere. Deși a suferit o nouă operație recent, suedezul e gata să strângă încă o dată din dinți pentru a reveni pe teren. În mod normal, el nu va putea juca mai repede de luna ianuarie a anului viitor, dar a demonstrat în dese rânduri că fizicul său este capabil să se recupereze mai repede decât preconizează medicii.
Contractul său cu Milan va expira la miezul nopții, dar atacantul este gata să semneze un nou acord, în condiții greu de imaginat pentru un star de nivelul său. Conform presei din Italia, Zlatan e decis să joace pe un salariu de doar 100.000 de € lunar, propunere care a venit chiar din partea sa.
Citește și:

Ibrahimovic, aproape de a semna un nou contract cu AC Milan

Dacă va reuși să revină pe teren, atacantul va primi anumite bonusuri în funcție de meciurile jucate, golurile marcate și locul ocupat de Milan la finalul sezonului viitor. E evident că banii nu mai sunt o miză pentru Ibrahimovic în acest moment, el câștigând în carieră sume amețitoare. Atcantul vrea însă să demonstreze că vârsta este doar un număr și poate în continuare să-și ajute echipa.
Ibrahimovic a luat această decizie pentru a avea posibilitatea să se recupereze la centrul de la Milanello, unde are parte de condiții excelente. În plus, Zlatan va fi în continuare o voce puternică în vestiarul campioanei Italiei, iar simpla sa prezență în cadrul echipei reprezintă un avantaj, de aceea conducerea dorește ca el să rămână.
Ibrahimovic a revenit la AC Milan în ianuarie 2020, când avea 38 de ani, după ce s-a despărțit de americanii de la LA Galaxy. În sezonul trecut, suedezul a jucat 23 de meciuri în Serie A și 4 în Champions League, reușind să înscrie de 8 ori și să ofere 3 assist-uri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo