Zlatan Ibrahimovic se apropie de 41 de ani, dar nu se gândește la retragere. Deși a suferit o nouă operație recent, suedezul e gata să strângă încă o dată din dinți pentru a reveni pe teren. În mod normal, el nu va putea juca mai repede de luna ianuarie a anului viitor, dar a demonstrat în dese rânduri că fizicul său este capabil să se recupereze mai repede decât preconizează medicii.
Contractul său cu Milan va expira la miezul nopții, dar atacantul este gata să semneze un nou acord, în condiții greu de imaginat pentru un star de nivelul său. Conform presei din Italia, Zlatan e decis să joace pe un salariu de doar 100.000 de € lunar, propunere care a venit chiar din partea sa.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
01/07/2022 LA 09:39
Citește și:

Ibrahimovic, aproape de a semna un nou contract cu AC Milan

Dacă va reuși să revină pe teren, atacantul va primi anumite bonusuri în funcție de meciurile jucate, golurile marcate și locul ocupat de Milan la finalul sezonului viitor. E evident că banii nu mai sunt o miză pentru Ibrahimovic în acest moment, el câștigând în carieră sume amețitoare. Atcantul vrea însă să demonstreze că vârsta este doar un număr și poate în continuare să-și ajute echipa.
Ibrahimovic a luat această decizie pentru a avea posibilitatea să se recupereze la centrul de la Milanello, unde are parte de condiții excelente. În plus, Zlatan va fi în continuare o voce puternică în vestiarul campioanei Italiei, iar simpla sa prezență în cadrul echipei reprezintă un avantaj, de aceea conducerea dorește ca el să rămână.
Ibrahimovic a revenit la AC Milan în ianuarie 2020, când avea 38 de ani, după ce s-a despărțit de americanii de la LA Galaxy. În sezonul trecut, suedezul a jucat 23 de meciuri în Serie A și 4 în Champions League, reușind să înscrie de 8 ori și să ofere 3 assist-uri.
Fotbal
Alibec, savuros când a fost pus să-i caracterizeze într-un cuvânt pe Șumudică, Petrescu și Hagi
29/06/2022 LA 11:58
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Ionuț Radu pleacă de la Inter Milano. Destinația portarului român
19/06/2022 LA 11:14