Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luis Suarez vrea să joace la Juventus! Ce salariu le-a cerut italienilor

Bianca Dumitru

Publicat 14/06/2022 la 14:52 GMT+3

Luis Suarez va rămâne liber de contract la finalul acestei luni, când îi va expira contractul cu Atletico Madrid. Potrivit presei din Italia, uruguayanul li s-a oferit celor de la Juventus, care iau în considerare să-l transfere.

Suarez strikes at the death to send Atleti top

Credit imagine: Getty Images

Luis Suarez se va despărți în această vară de Atletico Madrid, urmând a rămâne liber de contract la finalul lunii iunie, după doi ani petrecuți pe Wanda Metropolitano.
Deși are multe oferte atât din Europa, cât și din alte campionate din lume, uruguayanul și-ar dori să ajungă la Juventus. Potrivit jurnaliștilor de la Gazzetta dello Sport, Suarez li s-ar fi oferit pentru transfer italienilor, care iau în considerare posibilitatea de a-l semna.
Cu toate astea, cele două părți trebuie să negocieze salariul, fotbalistul cerând 5 milioane de euro pe an, sumă cu care oficialii "Bătrânei Doamne" nu sunt de acord.
Luis Suarez a fost aproape de un transfer la Juventus și în vara anului 2020, înainte de a ajunge la Atletico Madrid. Atunci, după despărțirea de Barcelona, uruguaynul a fost acuzat că ar fi trișat la examenul de limbă italiană, iar mutarea nu a mai avut loc.
Citește și:

LUIS SUAREZ, DORIT LA SEVILLA, AJAX ȘI ASTON VILLA

Luis Suarez are oferte din mai multe țări. Sky Italia și Marca au anunțat că Ajax, fosta echipă a lui Suarez, s-a interesat de atacantul lui Atletico, dar și câteva echipe din Brazilia sunt pe urmele sale.
De asemenea, Inter este o echipă care ar fi interesată de serviciile uruguayanului, care, potrivit cotidianului madrilen AS, ar fi luat legătura cu oficialii de la Beșiktaș și Fenerbahce, pentru a afla proiectele celor două mari cluburi din Istanbul, dar și posibilele oferte financiare pe care acesta sunt dispuse să le facă pentru a-și asigura serviciile atacantului.
Spaniolii de la Marca au mai scris și despre posibilitatea ca Luis Suarez să rămână în La Liga, idee care este pe placul atacantului. Sevilla, dar și alte echipe cu pretenții mai scăzute din prima ligă spaniolă, sunt atente la situația lui Suarez de la Madrid.
Uruguayanul este dorit și în Premier League. Steven Gerrard îl vrea la Aston Villa pe fotbalistul cu care a fost coechipier la Liverpool în perioada 2011-2014. Englezii sunt cu ochii pe Suarez de mai multe săptămâni și au încredere că ar putea să-l transfere, bazându-se pe relația bună pe care Gerrard o are cu fostul său coleg de pe Anfield.
În sezonul 2020/21, când Atletico Madrid a cucerit titlul în La Liga, Luis Suarez a contribuit cu 21 de goluri, fiind unul dintre cei mai importanți oameni din echipa lui Diego Simeone. În sezonul recent încheiat, Suarez a marcat 9 goluri și a oferit două pase de gol.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo