Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

O legendă a Milanului i-a sugerat lui Ibrahimovic să se retragă! Răspunsul fabulos al suedezului

Nicu Savin

Publicat 14/09/2022 la 16:12 GMT+3

Zlatan Ibrahimovic se apropie de 41 de ani, dar nu este dispus să-și încheie cariera. Zvonimir Boban, legenda celor de la AC Milan, a declarat recent că ar fi timpul ca atacantul să se retragă, dar răspunsul lui Zlatan a venit imediat și a fost unul savuros.

Zlatan Ibrahimovic al termine di Sassuolo-Milan - Serie A 2021-22

Credit imagine: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic va împlini 41 de ani pe 3 octombrie, iar suedezul a suferit recent o operație complicată la genunchi. Chiar și în aceste condiții, atacantul nu este gata să-și agațe ghetele în cui și muncește din greu pentru a reveni pe teren.
Zlatan are contract cu Milan până în vara viitoare, dar nu va putea juca mai devreme de începutul lui 2023, atunci când se estimează că va fi recuperat în totalitate după accidentarea suferită. În această perioadă, suedezul lucrează din greu în sala de forță, fiind convins că nu și-a spus ultimul cuvânt în fotbalul mare.
Citește și:

Ibrahimovic: "Dacă văd un jucător mai puternic decât mine, mă opresc"

Mulți specialiști sunt de părăre că Ibrahimovic ar trebui să se retragă acum, pentru că oricum este un jucător terminat. Printre ei se numără și Zvonimir Boban, croatul care a jucat 9 ani la Milan, câștigând 4 titluri în Serie A și un trofeu Champions League. Acesta a spus într-un interviu recent că Ibrahimovic își face mai mult rău încercând să-și prelungească activitatea de jucător, deși a subliniat că îi apreciază mentalitatea.
Chestionat pe acest subiect, Ibrahimovic a oferit o replică savuroasă, care scoate în evidență aroganța care îl caracterizează, dar și voința sa de fier.
"Boban a spus că ar fi mai bine să mă retrag? Dacă văd un jucător mai puternic decât mine, mă opresc. Dar nu l-am văzut încă.
Sunt arogant, nu mi-e frică de nimic. Sunt bine, muncesc în fiecare zi. Când voi reveni, mă voi face auzit, să fiți siguri de asta. O voi face violent. E nevoie de răbdare, asta e cheia acum", a spus Zlatan, citat de milanlive.it.
Zlatan Ibrahimovic joacă la Milan din ianuarie 2020, când și-a terminat aventura la LA Galaxy, în MLS. Suedezul a fost chinuit de accidentări în ultimii doi ani și nu a mai fost același jucător decisiv, dar cei de la Milan l-au păstrat pentru experiența sa deosebită, care a ajutat enorm echipa. În sezonul trecut, în care Milan a luat primul Scudetto după 11 ani, Zlatan a jucat doar 23 de meciuri în Serie A (11 ca titular), marcând 8 goluri și oferind 3 assist-uri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo