Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un star de la Juventus s-a răzgândit! A pus punct negocierilor și pleacă gratis la vară

Bianca Dumitru

Publicat 13/01/2022 la 10:29 GMT+2

Juventus se va despărți de Paulo Dybala la finalul acestui sezon. Chiar dacă cele două părți păreau că au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului, argentinianul ar fi fost nemulțumit de o ofertă a clubului și ar fi decis să plece.

Dybala esulta per il gol in Juventus-Genoa - Serie A 2021/2022

Credit imagine: Getty Images

Paulo Dybala mai are contract cu Juventus doar până la finalul acestui sezon. În ultimele luni, oficialii 'Bătrânei Doamne' au negociat o prelungire a înțelegerii cu fotbalistul de 28 de ani și se părea că cele două părți s-ar fi înțeles după ce clubul i-ar fi oferit un salariu cu 3 milioane de euro mai mare decât cel pe care îl încasează în prezent.
Dybala ar fi urmat să primească 10 milioane de euro pe an, sumă pentru care ar fi fost de acord să rămână la Juventus. Lucrurile au degenerat, însă, iar jurnalistul argentinian Cesar Luis Merlo a anunțat că fotbalistul nu-și va mai prelungi contractul.
Conform sursei citate, italienii s-ar fi răzgândit și i-ar fi oferit un salariu mai mic lui Dybala, care a refuzat oferta și a decis să pună punct negocierilor. Atacantul cotat de site-ul transfermarkt.com la 50 de milioane de euro s-ar fi hotărât astfel să plece de la echipă, fiind dispus să discute cu echipele interesate de transferul lui.
Argentinianul se află în ultimele 6 luni de contract, astfel că poate negocia cu orice club își dorește, urmând a semna din postura de jucător liber de contract la finalul acestui sezon.
Paulo Dybala a fost transferat de Juventus în 2015, de la Palermo, pentru 41 de milioane de euro.
Citește și:

Juventus a pierdut Supercupa Italiei în fața lui Inter

Inter a câștigat Supercupa Italiei, după ce s-a impus în partida cu Juventus, după prelungiri. Alexis Sanchez a fost eroul nerazzurilor, care a marcat golul victoriei în minutul 120.
Juventus a deschis scorul în partida de pe Giuseppe Meazza. Weston McKennie a marcat în minutul 25 cu o lovitură de cap din centrarea lui Alvaro Morata. Zece minute mai târziu, De Sciglio l-a faultat în careu pe Dzeko, iar centralul a arătat punctul cu VAR. Din minutul 35, Lautaro Martinez a restabilit egalitatea, după ce a transformat lovitura de la 11 metri.
Una dintre cele mai mari ocazii ale reprizei secunde a venit în minutul 58, atunci când Dumfries a avut o șansă uriașă de a marca, dar lovitura sa de cap a fost parată de Perin.
Fără ocazii foarte mari, Inter a fost echipa care a avut inițiativa și a controlat jocul, încercând să atace mai mult poarta decât Juventus. Cu toate acestea, după primele 90 de minute, scorul a rămas 1-1, iar partida din Supercupa Italiei a intrat în prelungiri.
În prelungiri, fără prea multe faze importante, toată lumea aștepta loviturile de departajare. Cu toate acestea, planurile au fost date peste cap de Alexis Sanchez, care a înscris în minutul 120, după o gafă uriașă în apărarea torinezilor. În loc să respingă centrarea lui Bastoni, Sandro a făcut o gafă uriașă. Acesta a făcut un stop pe piept, iar Sanchez a fost pe fază și a câștigat trofeul pentru Inter.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo