Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

George Pușcaș, aproape de un transfer în fotbalul italian. Sampdoria îl vrea în lot pe atacantul român

Eurosport
DeEurosport

Publicat 31/07/2022 la 13:58 GMT+3

George Pușcaș (26 de ani) a fost aproape de un transfer în Serie B, la Pisa, echipă la care a fost împrumutat de Reading la începutul acestui an. Transferul atacantului român a picat în cele din urmă, însă fotbalistul este aproape acum de a ajunge în Serie A, la Sampdoria

George Pușcaș, atacantul lui Reading

Credit imagine: Twitter

Articol scris de Răzvan Rădulescu
Semifinalist cu naționala de fotbal U21 a României la Campionatul European din 2019, George Pușcaș s-a întors în această vară la Reading, după ce echipa din Championship l-a împrumutat la începutul acestui an la formația italiană Pisa.
Atacantul naționalei României a fost dorit definitiv în Italia de clubul din Serie B, însă pretențiile financiare ale celor de la Reading au fost mult prea mari. Totuși, românul este aproape să meargă din nou în Italia. Sampdoria, fosta echipă la care a evoluat fundașul Radu Drăgușin, este interesată de sportivul român.

Sampdoria, interesată de George Pușcaș

Marco Giampolo îl vrea pe Pușcaș sub comanda sa, la Sampdoria. Anunțul posibilului transfer a fost făcut de directorul executiv al celor de la FC Argeș, Daniel Stanciu. Oficialul clubului piteștean a discutat cu impresarul lui Pușcaș, Cătălin Sărmășan.
"Agentul e în Italia, am înțeles că negociază transferul lui Pușcaș la Sampdoria", a declarat Daniel Stanciu, la Digisport.
Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, Pușcaș este cotat la 3,5 milioane de euro. În cazul unui eventual transfer, Pușcaș nu ar fi la prima experiență în Serie A. Atacantul român a evoluat și la Inter, unde a bifat patru meciuri. În cariera din Italia, Pușcaș a mai evoluat la Inter, Bari, Novara, Palermo, Benevento și Pisa.
Citește și:

Pușcaș, om de bază în sezonul trecut pentru Pisa

Dorit insistent de Pisa însă fără rezultat, Pușcaș a fost unul dintre oamenii de bază în acest an pentru italieni. Atacantul român a înscris 8 goluri în 22 de partide în tricoul formației din Serie B. Transferul lui Pușcaș la Pisa s-ar fi materializat dacă echipa antrenată de Rolando Maran ar fi promovat în Serie A.
Pisa a pierdut însă barajul de promovare cu Monza, iar fosta formație a lui Pușcaș a rămas în Serie B și nu a putut plăti clauza de reziliere, de 5 milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo