Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vești proaste pentru Inter! Lukaku s-a accidentat și va rata mai multe meciuri în perioada următoare

Alex Masgras

Publicat 30/08/2022 la 17:06 GMT+3

Inter a confirmat accidentarea lui Romelu Lukaku la coapsă la antrenamentul de duminică, iar atacantul de 29 de ani va rata partida de miercuri cu Cremonese. Veștile nu sunt însă cele mai bune în presa din Italia, care anunță că belgianul va rata mai multe partide importante, printre care derby-ul cu AC Milan și meciul din Champions League cu Bayern.

Romelu Lukaku droht ein Ausfall für das Champions-League-Duell mit dem FC Bayern München

Credit imagine: Getty Images

Romelu Lukaku s-a accidentat la coapsă și este indisponibil pentru partida de miercuri seară cu Cremonese. Belgianul de 29 de ani s-a accidentat la coapsa stângă în timpul antrenamentului de duminică, lucru confirmat de Inter în cursul zilei de luni.
Potrivit Football Italia, care citează mai multe surse din Italia, printre care Gazzetta dello Sport sau Tuttosport, Lukaku va rata și marele derby de sâmbătă cu AC Milan.
Lukaku a marcat patru goluri în patru partide împotriva rivalilor din oraș, iar absența sa este o adevărată lovitură pentru Simone Inzaghi, înaintea unei perioade extrem de aglomerate.
Citește și:

Inter nu se va putea baza pe Lukaku în perioada următoare

Accidentarea lui Lukaku îl poate ține pe belgian până la pauza internațională, ceea ce înseamnă că are șanse foarte mari de a rata și primele două partide pe care Inter le va disputa în UEFA Champions League cu Bayern Munchen și Viktoria Plzen.
Potrivit Gazzetta dello Sport, în cel mai fericit scenariu, revenirea lui Lukaku pe gazon ar avea loc pe 18 septembrie, în partida cu Udinese, ultimul meci dinaintea pauzei internaționale.
Accidentarea belgianului nu îi dă însă emoții lui Roberto Martinez înaintea Cupei Mondiale. În cazul în care va rata și convocarea la națională din cauza accidentării, Lukaku ar trebui să fie apt la reluarea campionatului, atunci când Inter o va întâlni pe AS Roma la începutul lunii octombrie.
Revenit la Inter după experiența neplăcută din sezonul trecut de la Chelsea, Lukaku a marcat un gol și a oferit o pasă de gol în primele trei etape din Serie A.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo