Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man, primul gol în 2022 pentru Parma, care a obținut prima victorie din acest an

Romeo Ene

Actualizat 12/02/2022 la 17:31 GMT+2

Parma a învins-o pe Pordenone pe teren propriu, scor 4-1, iar Dennis Man a reușit să înscrie primul său gol din 2022.

Dennis Man

Credit imagine: Getty Images

A fost prima victorie pentru Parma în 2022, trupa lui Iachini nu mai câștigase din decembrie 2021.
Pordenone este ultima clasată din Serie B, cu 12 puncte după 22 de etape. Totuși, aceasta a deschis scorul în minutul 12, prin Di Serio, rezultat care s-a consemnat la pauză.
Parma a egalat în minutul 55 prin veteranul Goran Pandev, iar Dennis Man, care a fost titular, a înscris golul 2. Franco Vaquez și Adrian Benedyczak au stabilit scorul final, 4-1 pentru Parma.
Românul a trimis în poarta goală o minge respinsă de portarul Samuele Perisan după șutul lui Goran Pandev.
Jucătorul transferat de la FCSB nu mai marcase pentru Parma chiar din meciul tur împotriva lui Pordenone, în septembrie 2021. Totuși, el a punctat pentru naționala României în meciul cu Liechtenstein, din preliminariile Campionatului Mondial, pe 14 noiembrie.
Dennis Man nu a avut parte de un sezon prea reușit la Parma. Românul a înscris astăzi doar al treilea gol din acest sezon, neavând vreun assist. În urma acestui rezultat, Parma a urcat pe locul 11, cu 28 de puncte după 22 de etape, la 4 puncte de locul 8, care îi oferă șansa de a evolua într-un play-off de promovare în Serie A. De cealaltă parte, Pordenone este pe ultimul loc, cu 12 puncte.
Pentru Parma urmează duelul cu Cremonese, din deplasare.

O nouă șansă pentru Dennis Man la Parma

Presa internațională a vorbit mult în ultima vreme despre posibilitatea ca Dennis Man să se despartă de Parma în această iarnă. Fostul jucător de la FCSB a fost curtat, printre altele, de Sampdoria, Galatasaray și Trabzonspor, însă niciun club nu a trimis o propunere concretă pe adresa celor de la Parma.
CITEȘTE ȘI:
Astfel, șansele lui Man de a pleca din echipa lui Giuseppe Iachini sunt minime, iar italienii ar fi luat decizia de a-i da o nouă șansă românului. Potrivit unui anunț de la sfârșitul lunii ianuarie al celor de la SportParma.com, antrenorul este sigur că fotbalistul de 23 de ani poate să ajute echipa în a doua parte a acestui sezon de Serie B.
Dennis Man ar putea fi folosit ca aripă, Iachini având în plan să-l disciplineze pe fotbalist și să-i acorde mai multe minute. Conform sursei citate, dacă românul va fi dispus să lucreze pentru a-și demonstra calitățile, se va putea impune ca titular, în caz contrar urmând a rămâne la statutul de "transfer eșuat".
Mijlocașul, care a fost transferat de Parma în schimbul a 11 milioane de euro, a adunat 13 apariții în acest sezon în Serie B, reușind 3 goluri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo