Dinamo va aborda returul cu U Cluj, din barajul de promovare / retrogradare, fără căpitanul Steliano Filip. Conform Fanatik, acesta a fost exclus din lot de Dusan Uhrin, fără a se specifica motivul pentru care cehul a luat această decizie atât de radicală. Steliano Filip este unul dintre cei mai experimentați jucători de la Dinamo.
Pentru postul de fundaș stânga, Uhrin îl mai are la dispoziție pe Andrei Radu. Acesta se apără bine, dar pe faza defensivă ajută puțin echipa, iar în meciul de mâine Dinamo trebuie să atace cu toate liniile, pentru a spera că poate întoarce soarta dublei manșe. În tur a fost 2-0 pentru U Cluj, astfel că Dinamo trebuie să câștige la minim două goluri diferență pentru a trimite meciul în prelungiri.
O altă variantă pentru Uhrina ar fi să-l mute pe Gabriel de Moura în flancul stâng, iar locul brazilianului în dreapta apărării să fie luat de un alt jucător, eventual Grădinaru, care a mai jucat pe această poziție.
Premier League
Ten Hag vrea să readucă fotbalul spectacol la United! Regulile clare impuse la antrenamente
ACUM 10 ORE
Pe lângă Steliano Filip, Uhrin nu-l va putea folosi nici pe Jonathan Rodriguez, care a suferit o accidentare și nu poate fi refăcut.
Citește și:

Dusan Uhrin, categoric înaintea returului cu U Cluj

Înaintea duelului de mâine, antrenorul "câinilor roșii" a vorbit despre ce își dorește să vadă la jucătorii săi duminică seară. Dusan Uhrin a punctat importanța unei victorii în fața celor de la U Cluj, spunând că echipa sa trebuie să muncească mai mult decât a făcut-o în meciul tur, în care a fost învinsă cu 2-0.
"Nu e bine că am pierdut meciul trecut, am încercat să iau în considerare toate detaliile, tot ce trebuie să reparăm în echipa noastră. Sigur, trebuie să luptăm mai mult decât în primul meci, pentru că nu a fost suficient. Din punctul meu de vedere, prima repriză a fost dezastruoasă, pentru că am început bine, dar am primit un gol stupid și după asta am fost la pământ.
În a doua repriză am jucat bine, dar am primit un al doilea gol imposibil după mine. Trebuie să facem mai mult, asta e realitatea. Sper că vom face tot posibilul. Nu știu ce s-a întâmplat săptămâna trecută, de ce nu am luptat. Realitatea este că dacă vrem să rămânem în Liga 1 trebuie să facem mai mult. Trebuie să ne apărăm bine, dar în același timp să marcăm minim două goluri în timpul regulamentar. Sunt dezamăgit de ultimul joc, pentru că nu am luptat suficient.
Pentru acest club situația nu este prea bună și sper să trecem peste această perioadă. Nu mă simt atât de bine, dar voi da totul. Nu am mai simțit o asemenea presiune, deși la fiecare meci important e o presiune. E la fel și când lupți pentru titlu sau cupă. Nu vreau să le frâng inima suporterilor, voi face tot ce pot. Mă gândesc doar la meciul asta, trebuie să dăm tot ce pot pentru a avea rezultate", a declarat Uhrin.
Tehnicianul a explicat și că nu resimte vreo presiune suplimentară, punctând că a avut o discuție cu suporterii, pe care îi vrea alături de echipă pentru a-i motiva pe fotbaliști.
"Jucători sunt puțin agitați, dar suntem în această situație, asta e realitatea. Eu încerc să mă concentrez asupra acestui ultim meci. Dacă voi fi nervos, nu voi reuși nimic. Am vorbit cu fanii și cu liderii de galerie. E normal să pună presiune, vor echipa în prima ligă.
Nu știu dacă e perioada mea cea mai grea, antrenez de 25 de ani și am văzut multe astfel de situații. Sper că vom trece cu bine. Presiunea e aceeași. Nu îmi e frică de reacția fanilor, sper să fie alături de noi. Cred că ar fi benefic ca fanii să discute cu jucătorii, pentru a da totul", a completat tehnicianul.
Fotbal
Nicolae Stanciu, într-o formă de excepție în China, după un nou meci în care și-a arătat valoarea
ACUM 17 ORE
Fotbal
România - Argentina 3-2 | 28 ani de la unul dintre cele mai frumoase jocuri ale echipei naționale
ACUM 21 ORE