Conform celor de la RMC Sport și Bloomberg, UEFA se află în discuții cu un fond de investiții din Anglia, Centricus Asset Management, pentru un pachet financiar de șase miliarde de euro, pentru a susține UEFA Champions League.
Discuțiile dintre UEFA și fondul de investiții englez au loc de mai mult timp, însă inițial era vorba de sume mai mici. După ce a fost anunțată Super Liga, sumele aflate în discuție au crescut considerabil și s-ar putea ajunge chiar la șapte miliarde ulterior.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 9 MINUTE

UEFA, revoltată de ideea Super Ligii Europene

"Ideea Super Ligii a început înainte de COVID. A fost inițiată de mult timp la dorința lui Florentino Perez și Andrea Agnelli. Acest lucru este extrem de narcisist, nu are nicio legătură cu pandemia sau cu orice altceva. Am vorbit cu ei și ne-au cerut întotdeauna mai mult timp de gândire privind noul format din Champions League.
Competițiile noastresunt deschise. Super Liga este o competiție închisă. Este o propunere rușinoasă și egoistă. Este o insultă gravă în fața tuturor iubitorilor de fotbal.", a tunat Ceferin la conferința de presă de după ședința UEFA.
Super Liga Europei este un plan grandios, conceput în totalitate de marile cluburi europene, ca un răspuns la apatia UEFA de a reformata competițiile intercluburi (în special Champions League), care în ultimii ani au generat câștiguri mai mici pentru granzii de pe "Bătrânul Continent".
Noua competiție intercluburi ar urma să aibă la start anual 20 de echipe, care nu vor mai participa astfel în Champions League, Europa League sau Conference League, organizate de UEFA. Banca americană JP Morgan a anunțat deja că va sponsoriza competiția.
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM O ORĂ
Premier League
Cum se împart banii de la Liverpool pentru Diaz. Salariul jucătorului face transferul și mai tare
ACUM 2 ORE