Juventus are de gând să îi prelungească contractul lui Radu Drăgușin la Torino pentru ca apoi să îl împrumute la o altă echipă din Serie A. Românul a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Juventus. Chiar dacă agenții jucătorului au primit oferte de la Leipzig și din Premier League, conducerea campioanei Italiei nu vrea să-l cedeze pe fundașul român la alt club cu ușurință.
Totuși, jurnaliștii italieni transmit că Drăgușin ar putea continua în Serie A, dar la alt club.Deși negociază prelungirea contractului cu "Bătrâna Doamnă", pentru care a bifat deja câteva partide, Radu Drăgușin ar urma să fie cedat, cel puțin temporar, la Sassuolo, formație la care joacă și Vlad Chiricheș. Contrar acestei informații, expertul în trasferuri de la Sky, Gianluca DiMarzio, transmite că RB Leipzig îl monitorizează îndeaproape pe Drăgușin și vrea să îi ofere un salariu considerabil pentru a-l atrage în Bundesliga.

Tatăl lui Radu Drăgușin a vorbit despre posibila plecare de la Juventus

Serie B
George Pușcaș va fi coleg cu un alt român în Italia! Echipa pentru care va semna
25/08/2022 LA 04:54
Radu Drăgușin a câștigat din postura de rezervă primul lui trofeu la nivel de seniori, după ce Juventus a câștigat meciul cu Napoli în Supercupa Italiei, scor 2-0. Tatăl fotbalistului român, Dan Drăgușin, a vorbit despre aceastăreușită excelentă a fiului său și a oferit detalii despre viitorul fundașului lui Juventus. În acest moment, principalele variante vehiculate în presa internațională, așa cum aminteam anterior, sunt un împrumut la Sassuolo și un transfer definitiv la RB Leipzig.
"Este la al doilea trofeu la care participă, după Cupa Italiei la U23, este o realizare. Performanța de aseară este notabilă. Juventus și-a arătat clasa și forța. Este o perioadă fierbinte pentru el, dar noi ca părinți, suntem foarte încrezători în oamenii care au grijă de destinul lui. Urmează niște discuții, sunt discuții, dar mai multe nu vă pot spune. Va veni momentul în care va trebui să se concretizeze, el este cel care va decide.
Alegerea este foarte importantă, el trebuie să aibă continuitate în joc. Din punctul meu de vedere asta e cel mai important, acum detaliile urmează să se stabilească. Florin Manea este cel care gestioneaza împreună cu Radu și cu noi, dar momentan suntem în stand-by", a spus Dan Drăgușin la Digi Sport.
Serie A
Radu Drăgușin a fost împrumutat de Juventus la Genoa! Cât vor încasa torinezii în schimbul românului
14/07/2022 LA 12:27
Serie A
Radu Drăgușin, la un pas de transferul la Genoa! Cum l-a convins Chiellini să accepte mutarea
01/07/2022 LA 13:12