Juventus are de gând să îi prelungească contractul lui Radu Drăgușin la Torino pentru ca apoi să îl împrumute la o altă echipă din Serie A. Românul a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Juventus. Chiar dacă agenții jucătorului au primit oferte de la Leipzig și din Premier League, conducerea campioanei Italiei nu vrea să-l cedeze pe fundașul român la alt club cu ușurință.
Totuși, jurnaliștii italieni transmit că Drăgușin ar putea continua în Serie A, dar la alt club.Deși negociază prelungirea contractului cu "Bătrâna Doamnă", pentru care a bifat deja câteva partide, Radu Drăgușin ar urma să fie cedat, cel puțin temporar, la Sassuolo, formație la care joacă și Vlad Chiricheș. Contrar acestei informații, expertul în trasferuri de la Sky, Gianluca DiMarzio, transmite că RB Leipzig îl monitorizează îndeaproape pe Drăgușin și vrea să îi ofere un salariu considerabil pentru a-l atrage în Bundesliga.

Tatăl lui Radu Drăgușin a vorbit despre posibila plecare de la Juventus

Serie A
Radu Drăgușin, aproape de debutul la Sampdoria! Ce decizie a luat antrenorul în privința românului
07/10/2021 LA 09:17
Radu Drăgușin a câștigat din postura de rezervă primul lui trofeu la nivel de seniori, după ce Juventus a câștigat meciul cu Napoli în Supercupa Italiei, scor 2-0. Tatăl fotbalistului român, Dan Drăgușin, a vorbit despre aceastăreușită excelentă a fiului său și a oferit detalii despre viitorul fundașului lui Juventus. În acest moment, principalele variante vehiculate în presa internațională, așa cum aminteam anterior, sunt un împrumut la Sassuolo și un transfer definitiv la RB Leipzig.
"Este la al doilea trofeu la care participă, după Cupa Italiei la U23, este o realizare. Performanța de aseară este notabilă. Juventus și-a arătat clasa și forța. Este o perioadă fierbinte pentru el, dar noi ca părinți, suntem foarte încrezători în oamenii care au grijă de destinul lui. Urmează niște discuții, sunt discuții, dar mai multe nu vă pot spune. Va veni momentul în care va trebui să se concretizeze, el este cel care va decide.
Alegerea este foarte importantă, el trebuie să aibă continuitate în joc. Din punctul meu de vedere asta e cel mai important, acum detaliile urmează să se stabilească. Florin Manea este cel care gestioneaza împreună cu Radu și cu noi, dar momentan suntem în stand-by", a spus Dan Drăgușin la Digi Sport.
Fotbal
"Naționala încurajează la mediocritate!" Drăgușin, apărat de agentul său după refuzul convocării
02/10/2021 LA 09:55
Fotbal
Răzvan Burleanu, avertisment pentru Radu Drăgușin, după ce acesta a refuzat convocarea la națională
01/10/2021 LA 15:25