După înfrângerea la limită a României, scor 0-1, în fața Austriei dezamăgirea este cuvântul de ordine în rândul jucătorilor echipei naționale. Ciprian Tătărușanu a fost primul fotbalist român care a ieșit la declarații după meci, unde a admis că naționla trece printr-o perioadă neagră, chiar dacă în meciul din această seară echipa a avut o altă față.
"Toată lumea a văzut o altă atitudine a noastră. Am făcut un joc bun, dar suntem într-o asemenea perioadă încât, și dacă facem o partidă bună, nu reușim nimic. E o perioadă foarte grea, nu ne-am făcut treaba așa cum trebuie în aceste trei meciuri. E o perioadă neagră, nu merge nimic. Eu încerc la fiecare meci să ajut echipa, mi-aș dori să am prestații bune când formația noastră câștigă, nu așa", a spus Tătărușanu, la ProTV.
"La primele două meciuri atitudinea noastră sa fost foarte slabă, dar azi am fost la cel mai înalt nivel din acest punct de vedere. Ne-am concentrat bine, dar nu a fost să fie. E dezamăgitor, noi suntem primii care sunt supărați când pierdem. E normal să existe critici, dar nu toate părerile sunt așa cum ar trebui să fie", a mai spus "Super Tătă".
Premier League
Hoții i-au spart casa unui jucător de la United în timpul meciului cu Brentford! Familia s-a ascuns
ACUM 42 MINUTE
"E foarte greu să mai facem ceva în Liga Națiunilor. Mai avem două meciuri de jucat, poate le vom câștiga și vom termina grupa cu o altă față", a declarat Ciprian Tătărușanu la finalul partidei.
Premier League
Tomas Tuchel înaintea derbyului cu Tottenham: "Chelsea este obosită fizic și mental!"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Avem antrenor la echipa națională! Federația Română de Fotbal s-a decis asupra noului selecționer
ACUM 2 ORE