Tottenham a avut parte de o primire cu "covor roșu" pe terenul lui Marine FC, în runda a 3-a din Cupa Angliei. Micuța echipă din liga a 8-a a rezistat timp de 24 de minute în fața gigantului din Premier League și chiar a lovit bara în minutul 20.
Apoi a început recitalul lui Spurs. Carlos Vinicius, cu un hat-trick, Lucas și Devine au marcat golurile trupei lui Mourinho în deplasarea bizară din localitatea Crosby, situată în apropierea orașului Liverpool.
La meciul din această seară a fost înregistrat și un record absolut pentru Tottenham. La 16 ani și 163 de zile, Alfie Devine a devenit cel mai tânăr marcator din istoria clubului londonez.
The Emirates FA Cup
Chelsea, făcută praf după cererea ca meciul cu Middlesbrough să se joace fără fani: "Sunt jalnici"
15/03/2022 LA 16:04
Totuși, nu meciul în sine a făcut furori în mediul online, ci modul în care partida a fost comentată pe contul de Twitter al lui Marine FC. De asemenea, puținii fani ai formației din liga a 8-a, care au reușit să urmărească duelul din propriile grădini sau de pe casele din apropiere, au produs câteva faze memorabile.
https://i.eurosport.com/2021/01/10/2968752.jpg

Manechinul Jurgen Klopp, prezent la meciul Marine FC - Tottenham, din Cupa Angliei

Cea mai hilară fază care a făcut rapid înconjurul internetului a fost produsă de un fan al lui Marine FC. Acesta s-a prezentat la gardul stadionului, dintr-o curte alăturată, cu un manechin al lui Jurgen Klopp.
Suporterul respectiv a vrut să fie sigur că managerul lui Liverpool nu ratează duelul istoric al micuței echipe din Crosby. Astfel, l-a decupat pe tehnicianul german dintr-un carton și a venit alături de el la stadion.
La finalul meciului, Liverpool le-a transmis un mesaj celor de la Marine FC, pe contul de Twitter, felicitându-i pentru numărul impresionant de bilete virtuale vândute: 30.697. Asta în condițiile în care arena clubului din liga a 8-a poate găzdui aproximativ 3.000 de spectatori.
"Un parcurs fantastic în Cupă. Toți cei implicați la club ar trebui să fie foarte mândri", a fost mesajul campioanei din Premier League.

Spectacol total în mediul online, în timpul meciului Marine FC - Tottenham, din Cupa Angliei

Un alt mesaj devenit viral a fost postat de un fan care a urmărit partida dintre Marine FC și Tottenham de la fereastra casei sale, aflată exact lângă stadion.
"Îl urmăresc pe Gareth Bale de la geamul meu. Ireal", a scris suporterul.
La rândul său, responsabilul cu transmisiunea livetext a meciului, pe contul de Twitter al lui Marine FC, a devenit vedetă cu două postări comice:
"Gedson șutează din colțul careului și aproape mă lovește în față"
"Minutul 88. Rezidentul casei de la numărul 11, pe partea cu terenul, ascultă la boxe "Three Lions" (n.r. - piesă celebră dedicată naționalei Angliei) doar pentru a 129-a oară astăzi"
Meciurile din Cupa Angliei de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
The Emirates FA Cup
Leicester - Chelsea, în finala Cupei Angliei! "Vulpile" au învins Southampton în penultimul act
18/04/2021 LA 16:51
The Emirates FA Cup
Chelsea, în finala Cupei Angliei! Manchester City, răpusă pe Wembley de golul lui Ziyech
17/04/2021 LA 14:35