Tottenham a avut parte de o primire cu "covor roșu" pe terenul lui Marine FC, în runda a 3-a din Cupa Angliei. Micuța echipă din liga a 8-a a rezistat timp de 24 de minute în fața gigantului din Premier League și chiar a lovit bara în minutul 20.
Apoi a început recitalul lui Spurs. Carlos Vinicius, cu un hat-trick, Lucas și Devine au marcat golurile trupei lui Mourinho în deplasarea bizară din localitatea Crosby, situată în apropierea orașului Liverpool.
La meciul din această seară a fost înregistrat și un record absolut pentru Tottenham. La 16 ani și 163 de zile, Alfie Devine a devenit cel mai tânăr marcator din istoria clubului londonez.
The Emirates FA Cup
Leicester - Chelsea, în finala Cupei Angliei! "Vulpile" au învins Southampton în penultimul act
18/04/2021 LA 16:51
Totuși, nu meciul în sine a făcut furori în mediul online, ci modul în care partida a fost comentată pe contul de Twitter al lui Marine FC. De asemenea, puținii fani ai formației din liga a 8-a, care au reușit să urmărească duelul din propriile grădini sau de pe casele din apropiere, au produs câteva faze memorabile.
https://i.eurosport.com/2021/01/10/2968752.jpg

Manechinul Jurgen Klopp, prezent la meciul Marine FC - Tottenham, din Cupa Angliei

Cea mai hilară fază care a făcut rapid înconjurul internetului a fost produsă de un fan al lui Marine FC. Acesta s-a prezentat la gardul stadionului, dintr-o curte alăturată, cu un manechin al lui Jurgen Klopp.
Suporterul respectiv a vrut să fie sigur că managerul lui Liverpool nu ratează duelul istoric al micuței echipe din Crosby. Astfel, l-a decupat pe tehnicianul german dintr-un carton și a venit alături de el la stadion.
La finalul meciului, Liverpool le-a transmis un mesaj celor de la Marine FC, pe contul de Twitter, felicitându-i pentru numărul impresionant de bilete virtuale vândute: 30.697. Asta în condițiile în care arena clubului din liga a 8-a poate găzdui aproximativ 3.000 de spectatori.
"Un parcurs fantastic în Cupă. Toți cei implicați la club ar trebui să fie foarte mândri", a fost mesajul campioanei din Premier League.

Spectacol total în mediul online, în timpul meciului Marine FC - Tottenham, din Cupa Angliei

Un alt mesaj devenit viral a fost postat de un fan care a urmărit partida dintre Marine FC și Tottenham de la fereastra casei sale, aflată exact lângă stadion.
"Îl urmăresc pe Gareth Bale de la geamul meu. Ireal", a scris suporterul.
La rândul său, responsabilul cu transmisiunea livetext a meciului, pe contul de Twitter al lui Marine FC, a devenit vedetă cu două postări comice:
"Gedson șutează din colțul careului și aproape mă lovește în față"
"Minutul 88. Rezidentul casei de la numărul 11, pe partea cu terenul, ascultă la boxe "Three Lions" (n.r. - piesă celebră dedicată naționalei Angliei) doar pentru a 129-a oară astăzi"
Meciurile din Cupa Angliei de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
The Emirates FA Cup
Chelsea, în finala Cupei Angliei! Manchester City, răpusă pe Wembley de golul lui Ziyech
17/04/2021 LA 14:35
The Emirates FA Cup
21.000 de fani la finala Cupei Angliei! Cum se va face accesul pe stadion. Ce document va fi necesar
16/04/2021 LA 13:58