Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Aston Villa - Chelsea 1-3 | Echipa lui Pochettino, succes mare în Cupa Angliei. O elimină pe ocupanta locului 4 din PL

Maria Olteanu

Publicat 07/02/2024 la 23:57 GMT+2

Chelsea s-a impus cu scorul 3-1, miercuri seara, într-o rejucare din faza 16-imilor de finală din Cupa Angliei, în deplasare, pe terenul celor de la Aston Villa, după 0-0 în primă manșă. Trupa lui Pochettino se califică în optimi, unde se va duela cu Leeds.

Conor Gallagher of Chelsea celebrates scoring his team's first goal during the Emirates FA Cup Fourth Round Replay match between Aston Villa and Chelsea at Villa Park on February 07, 2024 in Birmingham, England.

Credit imagine: Getty Images

Chelsea s-a calificat miercuri seara în optimile de finală ale Cupei Angliei, după o victorie clară obținută în deplasare, pe terenul echipei de pe locul al patrulea din Premier League, Aston Villa.
După 0-0 în manșa tur, pe terenul lui Chelsea, trupa lui Pochettino a dat lovitura în cea de-a doua întâlnire, câștigând categoric pe terenul adversarei, scor 3-1.
În urma acestei victorii, Chelsea, care ocupă locul 11 în prima ligă engleză, continuă parcursul în FA Cup, în faza optimilor de finală, unde se va duela cu Leeds, care a trecut în dublă manșă de Plymouth.
Citește și:

Chelsea, succes mare pe terenul lui Aston Villa, în Cupa Angliei

În ciuda faptului că gazdele porneau favorite, Chelsea, care venea cu două înfrângeri consecutive din campionat, s-a impus fără drept de apel, înclinând balanța calificării în favoarea ei.
Conor Gallagher a fost cel care a deschis scorul în partida de miercuri, după doar 11 minute de la fluierul de start al jocului.
Chelsea a continuat să preseze și 10 minute mai târziu s-a detașat la 2-0 pe tabelă, prin golul izbutit de Nicolas Jackson.
2-0 a fost și scorul cu care cele două formații au intrat la vestiare, dar Chelsea a continuat recitalul și în repriza secundă.
Trupa lui Pochettino s-a distanțat la 3-0 în minutul 54, prin golul marcat de Enzo Fernandez.
Ultimul gol al întâlnirii a fost semnat de trupa gazdă, în prelungirile jocului. Moussa Diaby a făcut 3-1 în minutul 90+1, însă golul nu a ajutat-o cu nimic pe Aston Villa, care este eliminată din competiție în faza 16-imilor.
Tot miercuri seara, în FA Cup, s-a jucat și meciul Nottm Forest - Bristol City, terminat 1-1 în timpul regulamentar, care a avut nevoie de prelungiri pentru a decide câștigătoarea.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo