Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

România - Honduras va fi arbitrat de o brigadă din Uruguay, condusă de Leodan Gonzalez

Nicu Savin

Actualizat 21/07/2021 la 18:47 GMT+3

România - Honduras | Au rămas mai puțin de 24 de ore până la debutul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar emoțiile cresc în tabăra tricolorilor. În cursul zilei de astăzi FIFA a anunțat și brigada de arbitri care va conduce partida de la Kashima, transmisă în direct de Eurosport 2, mâine de la ora 14:00.

Leodan Gonzalez (Uruguay)

Credit imagine: Eurosport

România va debuta împotriva Hondurasului la Jocurile Olimpice din Japonia. Naționala din America Centrală este antrenată de uruguayanul Miguel Falero, însă acest lucru nu i-a împiedicat pe cei de la FIFA să delege o brigadă din țara sud-americană pentru meciul de mâine.
Conform frf.ro, partida România - Honduras va fi condusă la centru de Leodan Gonzalez (38 ani), care va fi ajutat la cele două margini de asistenții Nicolas Taran și Richard Trinidad. Al 4-lea oficial va fi Ismail Elfath, din Statele Unite ale Americii.
Faptul că va arbitra la Jocurile Olimpice, reprezintă pentru Leodan Gonzalez apogeul carierei sale. Acesta a arbitrat până acum în competiții internaționale doar la nivel de juniori și tineret, ultima dată la Campionatul Mondial U20 din 2019. Experiența sa este totuși una destul de mare, având în CV 17 partide arbitrate în Copa Libertadores, echivalentul Champions League din America de Sud, inclusiv o semifinală de la ediția precedentă.
Tricolorii au efectuat astăzi ultimul antrenament înaintea debutului la Jocurile Olimpice. Jucătorii lui Rădoi s-au antrenat chiar pe gazonul stadionului Kashima Stadium, care va găzdui mâine partida contra Hondurasului.
  • Joi este a doua zi de concursuri la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar programul va fi unul extrem de interesant: Honduras - România şi Brazilia - Germania sunt capetele de afiş, în competiţia de fotbal. Programul poate fi văzut aici.

România - Honduras | Mirel Rădoi are aproape conturat primul 11

La conferința de presă susținută astăzi, Mirel Rădoi a explicat că s-a hotărât în mare asupra primului 11 pe care îl va trimite în teren împotriva Hondurasului, mai existând semne de întrebare numai asupra a 2 posturi.
"Mai avem două posturi de clarificat pentru titularizare, în rest știm echipa pentru mâine. Mai avem antrenamentul din această seară, iar mâine la prânz vom definitiva primul 11. În mare, însă, cunoaștem echipa de start, în urma rapoartelor noastre, în urma pregătirii din țară și de aici, din Japonia", a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă.
Așa ar putea arăta echipa de start pentru partida cu Honduras:
  • Mihai Popa - Radu Boboc, Alex Pașcanu, Virgil Ghiță, Florin Ștefan - Marius Marin, Andrei Ciobanu, Eduard Florescu - Andrei Sîntean, George Ganea, Valentin Gheorghe.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo