Rapid caută soluții pentru ieșirea din criză, iar antrenorul care readus echipa în prima ligă după 6 ani ar putea fi sacrificat. Mihai Iosif i-a făcut pe giuleșteni să viseze frumos după startul lansat de sezon, dar ultimele rezultate sunt slabe, 1-2 cu Craiova, 2-2 la Arad și mai ales 1-2 cu Gaz Metan și 0-1 cu Voluntari i-au stricat aura de mare antrenor dobândită de Iosif în ultimul an. Patronul Angelescu și președintele Niculae fac calcule pentru revigiorea Rapidului.

Trei nume pentru Rapid

Marius Șumudică, Daniel Pancu și Bogdan Andone sunt pe lista scurtă a clubului din Giulești, iar mutarea s-ar putea face rapid. Prosport scrie că Bogdan Andone este favoritul surpriză al conducerii clubului. Fostul antrenor de la FCSB are o relație bună cu cei din club, mai ales cu Vasile Maftei. Șeful centrului de copii și juniori de la Rapid i-a fost secund când antrena Astra.
Romanian Liga I
Mihai Iosif a găsit 'vinovatul' pentru remiza cu CS Mioveni! "Am mers foarte mult pe mâna lor"
IERI LA 21:28
Șumudică a rezistat puțin la CFR Cluj și a fost mereu considerat o soluție pentru trecut său rapidist. Un sentiment la fel de puternic l-ar crea revenirea lui Pancu. Fost antrenor în Giulești, Pancu s-a împăcat cu Daniel Niculae și a fost la un pas să preia naționala sub 21 de ani a României, dar FRF l-a preferat pe Florin Bratu.
„Am făcut cel mai slab meci din acest campionat. Nu caut niciun alibi! Repet, cel mai slab meci. În rest, același lucru, tot felul de tertipuri. Jocul a fost penibil. Le-am spus jucătorilor. Dacă ne uităm la orice primă repriză din toate meciurile, veți vedea diferența. Una mare de agresivitate, de dorință, de mentatalitate. Nu am pus în practică ce am lucrat la antrenamente. E o supărare că am pierdut un nou meci acasă. A fost un moment care n-a mai fost în istoria Rapidului.Să dau milităria? E un clișeu în care nu cred. Le-am spus și lor. Să ne uităm toți în oglindă, să vedem ce am făcut bun și ce am făcut rău. Am avut rezultate bune, asta înseamnă că avem potențial. Ne-am pierdut puțin busola”, a spus Mihai Iosif, imediat după meciul pierdut pe Arena Națională cu Voluntari.
Miță Iosif a preluat Rapidul pe 18 martie și a reușit promovarea giuleștilor în Liga 1 după 6 ani. Debutul de sezon a fost fantastic, iar Rapidul a fost chiar liderul României.
”Parcă se așteaptă să murim. Așa spun unii. Din păcate, sunt și rapidiști. Fotbalul e un joc, nimeni nu e de neînlocuit. Mergem mai departe, atât timp cât putem. Întotdeauna mai există ceva de demonstrat. Eu, personal, cred că am demonstrat niște lucruri. Nu i-am avut pe Săpunaru, pe Albu, pe Alami, pe Moise, pe Pănoiu. Am avut 5 jucători care puteau fi titulari. Dar cine intră în vestiarul Rapidului trebuie să conștientizeze că de asta intră acolo. Dacă așa va considera conducerea, nu va fi nicio problemă. Eu pun Rapidul deasupra tuturor!”, a reacționat Mihai Iosif după Rapid - Voluntari 0-1, a treia înfrângere pe teren propriu.
https://i.eurosport.com/2021/09/21/3224010.jpg
Romanian Liga I
Rapid, fără înfrângere în Liga 1 de 7 etape! A obținut o nouă remiză după ce a fost condusă
IERI LA 20:30
Romanian Liga I
Rapid s-a întors acasă! Primele imagini cu jucătorii lui Mihai Iosif pe noua arenă din Giulești
24/11/2021 LA 18:52