Alexandru Cicâldău are șanse tot mai mare să se despartă la finalul actualei stagiuni de Galatasaray. Antrenorul Domenec Torrent nu se folosește atât de mult de serviciile sale și ar fi dispus să-l lase să plece pentru o sumă de bani mai mare decât cea pe care turcii au plătit-o pentru el.
Jurnaliștii turci au anunțat că românul va fi urmărit de scouterii mai multor echipe din Europa la următorul meci al clubului Cim Bom Bom din campionat. Potrivit publicației En Son Haber, Sampdoria va trimite scouteri la partida dintre Fenerbahce și Galatasaray, programată duminică. Italienii l-au mai văzut pe Cicâldău și în meciul cu Barcelona, din 16-imile Europa League.
Acum, însă, și Betis va avea oameni la meciul de la Istanbul, spaniolii manifestându-și recent interesul pentru mijlocașul de 24 de ani.
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan nu știe de ce nu joacă la Galatasaray: "Niciodată nu m-am oprit din muncă!"
14/05/2022 LA 18:58
Conform sursei citate, evoluția românului din derby va fi "crucială" pentru ofertele pe care Galatasaray le va primi ulterior pe numele lui Cicâldău.
Citește și:

Cicâldău, dorit și la Fiorentina

Jurnaliștii turci au anunțat la începutul acestei luni că pe urmele lui Cicâldău se mai află, pe lângă Sampdoria, încă un club din Serie A. Potrivit publicațiilor Takvim și Ajanspor, Fiorentina este interesată de transferul fotbalistului de 24 de ani.
Italienii ar fi dispuși să achite circa 8 milioane de euro pentru Cicâldău, care ar urma să fie coechipier cu alt român pe Stadio Artemio Franchi. Louis Munteanu, atacantul crescut de Academia Gheorghe Hagi, este jucătorul Fiorentinei, evoluând constant la echipa de tineret, dar fiind chemat și în lotul celei de seniori.
Alexandru Cicâldău, cotat de site-ul transfermarkt.com la 9 milioane de euro, a adunat 34 de apariții pentru Galatasaray în acest sezon, reușind 5 goluri și 3 pase decisive, inclusiv una împotriva Barcelonei, în Europa League.
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40
Turkish Süper Lig
Cicâldău a vorbit despre situația sa la Galatasaray! "Nu-mi caut scuze!" Unde vrea să joace din vară
13/05/2022 LA 08:14