Bayern Munchen este interesată de un fotbalist român în vârstă de doar 15 ani, care a semnat la începutul acestui an cu FCSB. Este vorba despre portarul Alexandru Maxim, care s-a remarcat prin înălțimea sa, măsurând aproape 2 metri.
Conform unei declarații a impresarului său, oficialii lui Bayern vor veni în România în perioada următoare pentru a afla mai multe informații despre Maxim, care a fost comparat cu goalkeeper-ul celor de la Real Madrid, Thibault Courtois.
Chiar dacă și-l vor dori, bavarezii nu-l vor putea transfera atât de ușor, el urmând a semna primul său contract de profesionist abia anul viitor. Ulterior șefii lui Bayern ar putea face o ofertă oficială pentru el.
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
ACUM 3 ORE
Citește și:

"E adevărat, Bayern îl are pe listă!"

"El este jucătorul FCSB-ului, va semna un contract cu ei, un contract adecvat, civilizat. FCSB niciodată nu a propus contracte de doi lei, cum dau alte echipe. I-au propus un contract prin care copilul să nu mai aibă probleme, să ceară bani familiei sau altor cunoștințe.
Când va semna acel contract de profesionist cu FCSB, va fi probabil urmărit de echipe mari. E adevărat, Bayern Munchen îl are pe listă și probabil îl va urmări până la vârsta de 18-19 ani. E prematur încă, dar e adevărat că scouterii lor vor merge în baza de la FCSB să îl vadă. FCSB a zis să semneze contractul, iar după poate să vină, să îl vadă la naționala U16, U17.
Copilul e atât de liniștit, nu e o problemă. Vine dintr-o familie foarte serioasă. El e un copil care stă bine pe picioarele lui, chiar dacă are 1,99 m. Încet, încet el poate deveni și al treilea portar la echipa mare, poate să joace la echipa a doua, la juniori, la națională, are tot timpul în față. Și e un copil care își vede și de școală", a declarat agentul lui Alexandru Maxim pentru Sport Total FM.
În prezent, la academia campioanei Germaniei se află un român, Rareș Canea, în vârstă de 18 ani, care va evolua în echipa U19 a clubului cu care și-a prelungit recent contractul.
Bundesliga
Bayern îl va ceda pe Lewandowski la Barcelona doar dacă va reuși să transfere un atacant de top
IERI LA 12:54
Romanian Liga I
FCSB se pregătește pentru următorul sezon! Ce fotbalist se va alătura lotului roș-albaștrilor
IERI LA 07:52