Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Galatasaray, fără victorie de 7 meciuri în Super Lig! Se adâncește criza pentru trupa lui Cicâldău și Moruțan

Irina Aldea

Publicat 21/12/2021 la 21:29 GMT+2

Galatasaray traversează o perioadă tare dificilă în campionatul Turciei. Elevii lui Fatih Terim au încasat în această seară o înfrângere de la Adana Demirspor, 0-2, în deplasare, într-un meci în care Cicâldău și Moruțan au fost titulari.

Alex Cicâldău

Credit imagine: Getty Images

Galatasaray a pierdut, în cadrul etapei cu numărul 18, meciul cu Adana Demirspor, scor 0-2, în campionatul intern din Turcia. Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan au fost titulari, dar nu au reușit să fie decisivi pentru trupa lui Fatih Terim. Moruțan a fost schimbat în minutul 62, cu Dervisoglu, în timp ce Alexandru Cicâldău a fost integralist în partida pierdută de azi.
Potrivit cifrelor furnizate de apicația Sofa Score, Olimpiu Moruțan a atins mingea în meciul cu Adana Demirspor de 39 de ori, a reușit 13 pase și a pierdut posesia de șase ori. Fotbalistul transferat de la FCSB a trimis două șuturi pe lângă poartă. Cicâldăul, la capătul opus, a avut 68 de atingeri, a trimis cu succes 53 de pase și a pierdut posesia de 14 ori. De asemenea, Cicâldău a încasat un cartonaș galben în minutul 3.

Galatasaray, fără victorie în 7 meciuri. Criză pentru trupa lui Cicâldău și Moruțan

Pentru gazde a înscris Akgun o dublă, în minutele 53 și 58, rezolvând partida de pe Yeni Adana Stadyumu. În urma duelului pierdut în deplasare în etapa cu numărul 18, Galatasaray a coborât pe locul 11, cu 24 de puncte. Adana Demirspor a urcat pe locul 4 în Turcia, cu 29 de puncte.
Galatasaray a ajuns la șapte etape consecutive fără succes. Ultima victorie pentru elevii lui Fatih Terim în campionat a venit pe 31 octombrie, 2-0 contra lui Gaziantep. Pentru trupa lui Fatih Termin urmează partida împotriva celor de la Antalyaspor, pe teren propriu, chiar în ziua de Crăciun.
Premier League Today
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo