Galatasaray a ajuns până pe locul 11 în Super Lig, după 17 etape disputate, având doar 24 de puncte acumulate. Ca și când criza de pe plan sportiv nu ar fi de ajuns, acum există și probleme interne, în cadrul vestiarului, din cauza faptului că există diferențe evidente de tratament pentru fotbaliștii autohtoni și cei străini, cum este și cazul românilor Cicâldău și Moruțan.
Concret, fotbaliștii turci au pornit o adevărată revoluție în cadrul vestiarului pentru că nu și-au primit salariile de mai multe luni, iar președintele Elmas i-a înștiințat deja pe aceștia că nu le poate transfera salariile mai devreme de luna martie. Elmas, în schimb, ar fi onorat deja obligațiile salariale către fotbaliștii străini, printre care și Cicâldău și Moruțan.
Turkish Süper Lig
Cicâldău și Moruțan au un nou antrenor la Galatasaray! Cine îi va lua locul lui Fatih Terim
11/01/2022 LA 08:54

Cicâldău și Moruțan, prinși în mijlocul protestelor interne de la Galatasaray

Pe lângă faptul că turcii ar încasa salarii mult mai mici decât străinii, fotbaliștii autohtoni ar primi banii și cu foarte mare întârziere. Din acest motiv, publicația Milliyet a anunțat că jucătorii s-au întâlnit de urgență cu președintele Burak Elmas pentru a clarifica aceste probleme evidente.
De pildă, brazilianul Assuncao, împrumutat de la Famalicao, are 450.000 de euro anual, peste toți jucătorii autohtoni, potrivit Fotomac. Alexandru Cicâldău, adus de la CS U Craiova în luna iulie, câștigă aproximativ 900.000 de euro anual la Galatasaray. De cealaltă parte, Olimpiu Moruțan, transferat de la FCSB în luna august, are un salariu anual de aproximativ 600.000 de euro la echipa turcă.
Galatasaray are șase meciuri consecutive fără victorie în campionat și e pe locul 11. În această seară, trupa lui Terim joacă în deplasare cu Adana Demispor, ocupanta locului 7, într-un meci foarte important pentru Galatasaray.
Turkish Süper Lig
Fanii Galatei au răbufnit după înfrângere! Ce au spus Terim și Cicâldău despre meciul cu Giresunspor
08/01/2022 LA 20:06
Turkish Süper Lig
Înfrângere pentru Galatasaray în primul meci din 2022! Ce au reușit Cicâldău și Moruțan
08/01/2022 LA 18:08