Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au revenit la Galatasaray după ultimele partide ale României disputate în cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2022.
Dacă Alexandru Cicâldău s-a alăturat imediat echipei și a efectuat antrenamentul de astăzi sub comanda lui Fatih Terim, Olimpiu Moruțan nu a luat parte la ședința de antrenament din cauza unor probleme medicale.
Turkish Süper Lig
Moruțan, aproape de despărțirea de Galatasaray! Unde ar putea ajunge fostul fotbalist de la FCSB
IERI LA 12:48

Olimpiu Moruțan poate rata derby-ul cu Fenerbahce

După ce a jucat 24 de minute contra Islandei și 72 de minute în Liechtenstein, Olimpiu Moruțan s-a întors cu dureri la coapsa dreaptă și nu s-a antrenat alături de coechipierii săi.
"Olimpiu Moruțan, care a acuzat dureri la coapsa dreapta după meciul echipei naționale a României contra Liechtenstein și nu s-a antrenat astăzi. Jucătorul va fi supus unor investigații amănunțite și apoi se va decide dacă va participa la programul de pregătire al echipei", potrivit site-ului clubului.
Cu toate acestea, Fatih Terim speră ca problemele lui Moruțan să nu fie serioase și să se poată baza pe serviciile acestuia pentru meciul din weekend. În acest weekend, Galatasaray va disputa pe teren propriu derby-ul cu Fenenrbahce. După 12 etape, echipa lui Fatih Terim se află pe locul 4, cu 21 de puncte, în timp ce Fenerbahce se află pe locul 7, cu 20 de puncte.
Ajuns în această vară la Galatasaray, Olimpiu Moruțan a înscris 3 goluri și a oferit 2 pase de gol în cele 14 partide din toate competițiile. Alături de Alex Cicâldău, care a ajuns tot în această vară la Galatasaray, Olimpiu Moruțan este considerat unul dintre cei mai importanți oameni ai echipei antrenate de Fatih Terim.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Serie A
Alexandru Cicâldău, dorit de 3 echipe din Serie A! Cât vrea Galatasaray în schimbul lui
26/06/2022 LA 20:05
Turkish Süper Lig
Galatasaray a numit antrenor o legendă a clubului! Ce se va întâmpla cu Cicâldău și Moruțan
23/06/2022 LA 15:40