Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au ajuns în această vară la Galatasaray, unde au reușit câteva prestații bune cu care i-au fascinat pe suporterii echipei lui Fatih Terim. Fostul fotbalist de la FCSB a impresionat și aseară, când, introdus pe teren în minutul 76, a pasat decisiv la unicul gol al partidei din dificila deplasare de la Moscova, cu Lokomotiv, din a treia etapă a grupelor Europa League.
Chiar dacă în unele momente dispare din joc și nu are încă forța pe care și-ar dori-o Fatih Terim, fostul mijlocaș de la FCSB are o calitate care impresionează: driblează. Reșit Omer Kukner, unul dintre conducătorii Galatei, s-a declarat vrăjit de ce realizează Moruțan când are mingea la picior și a spus că e de părere că de la Felipe, cel care a trebuit să îl facă uitat pe Hagi în 2002, clubul nu a avut un dribler atât de bun.
"După Felipe, avem în sfârșit un jucător care driblează, Moruțan. Câți jucători din lume pot juca atât în interior, cât și în bandă cu o asemenea ușurință?", a scris Reșit Omer Kukner pe Twitter.
Romanian Liga I
Informații de ultimă oră despre ce se întâmplă cu Alibec după ce a fost exclus din lotul CFR-ului
ACUM 12 ORE

Moruțan și Cicâldău, lăudați și de Șumudică

După victoria cu Lokomotiv Moscova, cei doi români de la Galatasaray au fost lăudați în presa din Turcia și de Marius Șumudică. Antrenorul, care a preluat-o recent pe Yeni Malatyaspor, a declarat că Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău sunt doi fotbaliști talentați, de pe urma cărora echipa lui Terim va avea mult de câștigat.
"Turcia și România au o relație foarte bună. Turcia este o țară care iubește fotbalul. Moruțan și Cicâldău sunt jucători de calitate ridicată. Moruțan încearcă să marcheze cât mai mult, Galatasaray va avea beneficii pe urma lui. Amândoi sunt speciali și talentați. Galatasaray va avea de câștigat de pe urma lor pe lungă durată", a povestit antrenorul.
Pentru Galatasaray urmează luni, 25 octombrie, de la ora 20:00, derby-ul cu Beșiktaș, partidă contând pentru a 10-a etapă a Super Lig.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Romanian Liga I
Un jucător de la FCSB, dorit la Galatasaray din iarnă! Pentru cine au făcut turcii deja o ofertă
ACUM 16 ORE
Turkish Süper Lig
Răsturnare de situație în cazul lui Cicâldău! Singura variantă în care poate pleca de la Galatasaray
ACUM 18 ORE