Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Moruțan și Cicâldău, lăudați în presa din Turcia de Șumudică! "Sunt speciali și talentați!"

Bianca Dumitru

Publicat 22/10/2021 la 16:59 GMT+3

Olimpiu Moruțan i-a dat din nou gata pe turci, fostul fotbalist de la FCSB pasând decisiv la unicul gol din meciul cu Lokomotiv Moscova, din a treia etapă a grupelor Europa League. Marius Șumudică, revenit în Turcia, a vorbit pentru jurnaliștii de acolo despre cei doi români de la Galatasaray.

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

Credit imagine: Eurosport

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au ajuns în această vară la Galatasaray, unde au reușit câteva prestații bune cu care i-au fascinat pe suporterii echipei lui Fatih Terim. Fostul fotbalist de la FCSB a impresionat și aseară, când, introdus pe teren în minutul 76, a pasat decisiv la unicul gol al partidei din dificila deplasare de la Moscova, cu Lokomotiv, din a treia etapă a grupelor Europa League.
Chiar dacă în unele momente dispare din joc și nu are încă forța pe care și-ar dori-o Fatih Terim, fostul mijlocaș de la FCSB are o calitate care impresionează: driblează. Reșit Omer Kukner, unul dintre conducătorii Galatei, s-a declarat vrăjit de ce realizează Moruțan când are mingea la picior și a spus că e de părere că de la Felipe, cel care a trebuit să îl facă uitat pe Hagi în 2002, clubul nu a avut un dribler atât de bun.
"După Felipe, avem în sfârșit un jucător care driblează, Moruțan. Câți jucători din lume pot juca atât în interior, cât și în bandă cu o asemenea ușurință?", a scris Reșit Omer Kukner pe Twitter.

Moruțan și Cicâldău, lăudați și de Șumudică

După victoria cu Lokomotiv Moscova, cei doi români de la Galatasaray au fost lăudați în presa din Turcia și de Marius Șumudică. Antrenorul, care a preluat-o recent pe Yeni Malatyaspor, a declarat că Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău sunt doi fotbaliști talentați, de pe urma cărora echipa lui Terim va avea mult de câștigat.
"Turcia și România au o relație foarte bună. Turcia este o țară care iubește fotbalul. Moruțan și Cicâldău sunt jucători de calitate ridicată. Moruțan încearcă să marcheze cât mai mult, Galatasaray va avea beneficii pe urma lui. Amândoi sunt speciali și talentați. Galatasaray va avea de câștigat de pe urma lor pe lungă durată", a povestit antrenorul.
Pentru Galatasaray urmează luni, 25 octombrie, de la ora 20:00, derby-ul cu Beșiktaș, partidă contând pentru a 10-a etapă a Super Lig.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul etapei a 9-a din Premier League - Transmisiuni Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo