Alex Maxim și Alin Toșca au fost titulari la Gaziantep în duelul contra lui Kasimpasa, în primul meci al etapei a 12-a din campionatul Turciei. Echipa celor doi români s-a impus cu 2-0, dar finalul partidei fost unul rar întâlnit.
Jucătorul oaspeților, Valentin Eysseric, a fost eliminat în minutul 90+2, asta după ce arbitrul a acordat 9 minute de prelungire. Gazdele conduceau cu 2-0, astfel că soarta meciului era deja pecetluită. Centralul a fluierat finalul când s-a intrat în al 5-lea minut de prelungire și nimeni nu a avut nimic de obiectat.
Citește și:
Fotbal
Înfrângere pentru Pisa în Cupa Italiei, la debutul lui Moruțan! Maxim a înscris în campionatul Turci
06/08/2022 LA 19:52

Maxim și Toșca, întorși de la vestiare pentru a termina partida

Jucătorii s-au îndreptat spre vestiare și unii chiar au intrat la dușuri, dar centralul și-a dat seama de eroarea făcută, astfel că i-a întors pe fotbaliști înapoi în teren. Mulți dintre jucătorii gazdă au avut o reală problemă, deoarece le aruncaseră tricourile fanilor din tribune.
Situația a fost una hilară, dar în cele din urmă jucătorii au înțeles că a fost vorba despre o eroare și au mai jucat încă 5 minute în fața unor tribune goale, deoarece și fanii plecaseră.
Scorul a rămas același, iar echipa lui Maxim și Toșca a luat o gură serioasă de oxigen, urcând până pe locul 11 în clasament, cu 15 puncte după 12 meciuri.
În etapa care a abia a început, Galatasaray, echipa lui Moruțan și Cicâldău, va juca în deplsare cu Karagumruk. De asemenea, Marius șumudică va fi la al 4-lea meci pe banca celor de la Yeni Malatyaspor, care va primi vizita campioanei de anul trecut, Istanbul Basaksehir.
Turkish Süper Lig
Alex Maxim, meci uriaș contra Galatei! Românul, gol și două assist-uri în victoria lui Gaziantep
20/03/2022 LA 15:11
Turkish Süper Lig
Alexandru Maxim, de neoprit în Turcia: dublă pentru Gaziantep cu Hatayspor! Ce notă a primit românul
07/03/2022 LA 20:49