Alex Maxim și Alin Toșca au fost titulari la Gaziantep în duelul contra lui Kasimpasa, în primul meci al etapei a 12-a din campionatul Turciei. Echipa celor doi români s-a impus cu 2-0, dar finalul partidei fost unul rar întâlnit.
Jucătorul oaspeților, Valentin Eysseric, a fost eliminat în minutul 90+2, asta după ce arbitrul a acordat 9 minute de prelungire. Gazdele conduceau cu 2-0, astfel că soarta meciului era deja pecetluită. Centralul a fluierat finalul când s-a intrat în al 5-lea minut de prelungire și nimeni nu a avut nimic de obiectat.
Citește și:
Turkish Süper Lig
Turcii de la Galatasaray, cuceriți definitiv de Olimpiu Moruțan! Fatih Terim: "Viitorul sună bine!"
31/10/2021 LA 19:49

Maxim și Toșca, întorși de la vestiare pentru a termina partida

Jucătorii s-au îndreptat spre vestiare și unii chiar au intrat la dușuri, dar centralul și-a dat seama de eroarea făcută, astfel că i-a întors pe fotbaliști înapoi în teren. Mulți dintre jucătorii gazdă au avut o reală problemă, deoarece le aruncaseră tricourile fanilor din tribune.
Situația a fost una hilară, dar în cele din urmă jucătorii au înțeles că a fost vorba despre o eroare și au mai jucat încă 5 minute în fața unor tribune goale, deoarece și fanii plecaseră.
Scorul a rămas același, iar echipa lui Maxim și Toșca a luat o gură serioasă de oxigen, urcând până pe locul 11 în clasament, cu 15 puncte după 12 meciuri.
În etapa care a abia a început, Galatasaray, echipa lui Moruțan și Cicâldău, va juca în deplsare cu Karagumruk. De asemenea, Marius șumudică va fi la al 4-lea meci pe banca celor de la Yeni Malatyaspor, care va primi vizita campioanei de anul trecut, Istanbul Basaksehir.
Turkish Süper Lig
Golul lui Moruțan a declanșat scandalul în Turcia! Reacții dure din partea rivalelor Galatei
31/10/2021 LA 19:26
Turkish Süper Lig
Moruțan continuă să facă senzație la Galatasaray! Românul marcat primul gol în victoria cu Gaziantep
31/10/2021 LA 17:03