Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce au făcut posibilele adversare ale românilor în Conference League. Viking, recital în manșa tur

Andrei Nicolae

Actualizat 04/08/2022 la 23:33 GMT+3

Astăzi s-au disputat restul de partide din UEFA Conference League, iar probabilele adversare ale echipelor românești au jucat la rândul lor în această seară. Cel mai mult s-a remarcat adversarul pe care FCSB îl poate întâlni în play-off, Viking, care s-a impus în partida cu Sligo Rovers cu 5-1.

Samúel Fridjónsson feirer sin 2-0 scoring sammen med Kevin Kabran i tredje kvalifiseringsrunde til Conference League mellom Viking og Sligo Rovers.

Credit imagine: NTB

Norvegienii au intrat foarte bine în joc și au deschis scorul în minutul al patrulea. În minutul opt, Viking și-a dublat deja avantajul, grație loviturii islandezului Samuel Fridjonsson. Scorul a rămas neschimbat până la pauză, iar rezultatul se îndrepta deja spre o victorie a lui Viking.
Nordicii au început tare și repriza a doua, iar după 15 minute din a partea secundă a jocului scorul căpătase proporții imense, 4-0. În ultimele momente ale partidei, Viking a mai înscris o dată, iar irlandezii au înscris golul de onoare.
Rezultatul din Stavanger demonstrează că în cazul în care FCSB se va califica în play-off, va avea o misiune grea în fața norvegienilor, care sunt ca și calificați.
Citește și:

APOEL Nicosia, victorie la limită

Ciprioții sunt posibilii adversari ai celor de la Sepsi SfântuGheorghe și au reușit să îi învingă pe kazacii de la Kyzylzhar cu scorul de 1-0. Insularii au dominat total partida de acasă însă, cu un raport de zece șuturi pe poartă, comparat cu niciunul al adversarilor.
APOEL pornea ca mare favorită și își menține statutul și pentru manșa retur, unde are prima șansă de a trece mai departe în play-off-ul Conference League.

Hapoel Beer Sheva a câștigat cu Lugano

Duelul dintre cele două echipe s-a încheiat cu succesul israelienilor pe terenul celor de la Lugano. Hapoel a deschis scorul pe finalul reprizei secunde grație lui Tomer Yosefi, iar apoi și-au solidificat avantajul în minutul 85.
Gruparea de la Marea Roșie și-a asigurat astfel într-o proporție destul de mare calificarea în play-off-ul Conference League. Câștigătoarea dublei dintre Lugano și Hapoel Beer Sheva o poate întâlni pe Universitatea Craiova, dacă oltenii trec de Zorya Luhansk.

Maribor, învinsă de Helsinki

Partida dintre cele două cluburi s-a disputat în UEFA Europa League, nu în Conference League, iar de aceea pierzătoarea duelului poate da piept cu o echipă din România. Cine va ieși învins din dubla din a doua competiție europeană va da piept cu CFR Cluj, dacă ardelenii trec de Șahtior Soligorsk.
Finlandezii s-au impus în fața celor de la Maribor cu scorul de 2-0, în urma a două goluri înscrise în partea secundă a jocului. David Browne a deschis scorul în minutul 47, iar Bojan Radulovic a majorat avantajul douăzeci de minute mai târziu. Astfel, Helsinki este cu un pas în play-off-ul Europa League, în timp ce Maribor este aproape de o dispută cu CFR Cluj, în Conference League.
Rezultatele echipelor românești în Conference League:
  • Dunajska Streda 0-1 FCSB
  • Șahtior Soligorsk 0-0 CFR Cluj
  • Zorya Luhansk 1-0 Universitatea Craiova
  • Sepsi Sfântu Gheorghe 1-3 Djugarden
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo