Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, așteptată de mii de oameni la Londra! Câți suporteri va putea avea în tribune la duelul cu West Ham

Bianca Dumitru

Actualizat 28/08/2022 la 12:32 GMT+3

FCSB va debuta în grupele Conference League pe terenul celor de la West Ham, într-un meci programat pe 8 septembrie. Vicecampioana României va putea fi susținută din tribune de circa 3.000 de fani.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB își va începe parcursul în grupele Conference League pe 8 septembrie, în deplasare, pe terenul celor de la West Ham.
După ce au stabilit mai multe recorduri de asistență la partidele de pe teren propriu, roș-albaștrii vor putea fi susținuți masiv și la Londra.
Pentru meciul tur cu West Ham, englezii trebuie să le pună la dispoziție celor de la FCSB minim 5% din capacitatea totală aprobată de UEFA, care este de 62.500 de locuri.
Astfel, echipa lui Nicolae Dică ar putea avea în tribune cel puțin 3.100 de suporteri, număr care ar putea fi atins cu ușurință datorită românilor care trăiesc în Anglia.
Cei care vor dori să meargă pentru a-i susține pe cei de la FCSB vor trebui să plătească maxim 35 de euro pentru bilete, aceasta fiind suma maximă impusă de UEFA pentru biletele destinate fanilor echipelor oaspete.
Vor trece echipele românești de grupele Conference League?
Citește și:

FCSB, analizată în presa din Anglia

FCSB a fost repartizată în grupa B din Conference League, după ce a trecut dramatic de norvegienii de la Viking. West Ham, Anderlecht și Silkeborg sunt adversarele vicecampioanei României, într-una dintre cele mai echilibrate grupe.
West Ham este, de departe, cea mai bine cotată echipă dintre adversarele roș-albaștrilor, iar jurnaliștii de la The Sun au analizat situația "ciocănarilor".
"West Ham va avea niște deplasări înșelătoare în România, Belgia și Danemarca în grupele Conference League. Echipa românească FCSB are un important istoric european. Ei au câștigat Cupa Campionilor în 1986 și au fost finaliști în 1989.
Nici Anderlecht nu va fi un adversar prea ușor. Echipa din Belgia juca în Champions League în sezonul 2017/18", au scris jurnaliștii de la The Sun.
Programul celor de la FCSB în grupele Conference League:
  • Etapa 1: West Ham – FCSB
  • Etapa 2: FCSB – Anderlecht
  • Etapa 3: Silkeborg – FCSB
  • Etapa 4: FCSB – Silkeborg
  • Etapa 5: Anderlecht – FCSB
  • Etapa 6: FCSB – West Ham
Meciurile roș-albaștrilor din Conference League vor fi transmise în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo