Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Florinel Coman refuză să petreacă după calificarea FCSB! "Eram favoriți, chiar dacă am pierdut"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 25/08/2022 la 23:11 GMT+3

FCSB s-a calificat în grupele Conference League după ce a trecut cu 3-1 de Viking, în retur. Florinel Coman susține că vicecampionii erau favoriți, chiar dacă pierduseră partida tur, astfel că nu are motiv de petrecere.

David Miculescu (FCSB - Viking Stavanger)

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
FCSB este în grupele unei competiții europene pentru prima dată după 5 ani. Florinel Coman a contribuit din plin la victoria echipei sale și se aștepta la o calificare, în ciuda înfrângerii din tur. După ce a pierdut cu 1-2 în tur, FCSB a reușit să câștige cu 3-1 în Norvegia, după un gol înscris în minutul 90+4, din penalty.
"E o bucurie foarte mare pentru că ne-am îndeplinit primul obiectiv. Suntem fericiţi că am făcut un meci bun şi am marcat goluri. Nici nu am văzut (n.r. arbitrul când a acordat penalty) pentru că eram căzut pe gazon. S-a aruncat fundaşul, m-a lovit, e penalty.
Intrăm într-o competiţie, nu s-a mai întâmplat de mult timp. Nu cred că se gândeau la sărbătoare cei de aici. Am primit acel gol şi din nou a trebuit să suferim, că aşa suntem noi. Noi aveam un plus, nu ne-am gândit niciodată că e teren sintetic şi că pornim cu şansa a doua.
Sincer, o să ne fixăm obiectivul pentru că abia am ajuns în grupe. Am avut acest obiectiv, nu am putut să mergem pe două fronturi. De acum vom intra şi noi în horă. Poate vom petrece puţin în autocar, atât. Până la urmă nu este o petrecere foarte mare pentru că eram favoriţi, chiar dacă am plecat cu handicap de un gol. Eram favoriţi", a spus Coman la finalul meciului, citat de as.ro.
Citește și:

FCSB a dat o adevărată lovitură financiară după calificarea în grupe.

Cu încasări de sute de mii de euro după partidele din preliminarii, FCSB va primi 3 milioane de euro pentru calificare în grupe. Pentru fiecare victorie în această fază a competiției, echipa va încasa 500.000 de euro, iar pentru un egal va primi 160.000 de euro.
În cazul în care reușește să se califice de pe primul loc din grupe, mai poate încasa încă 650.000 de euro, iar locul 2 ar aduce 300.000 de euro. Toate acestea pe lângă banii încasați din bilete la fiecare meci pe care echipa îl dispută acasă, unde se așteaptă ca Arena Națională să fie plină.
FCSB și CFR Cluj își află mâine adversarele din grupe. Tragerea la sorți va avea loc de la 15:30, ora României și va fi transmisă în format LIVE TEXT pe site-ul Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo