Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Speranțele lui Nicolae Dică cresc. Anderlecht a pierdut din nou în campionatul Belgiei

Eurosport
DeEurosport

Publicat 11/09/2022 la 17:55 GMT+3

Deși a câștigat în primul meci din grupă, împotriva danezilor de la Silkeborg, Anderlecht n-a mai învins în campionat de pe 14 august, având o serie de 4 meciuri fără victorie. Următorul duel al belgienilor este pe Arena Națională, împotriva FCSB, iar Nicolae Dică speră să obțină un rezultat pozitiv

Nicolae Dică

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Tibi Munteanu
Speranțele lui Nicolae Dică referitoare la meciul pe care echipa sa îl va disputa joi, împotriva belgienilor de la Anderlecht, cresc. Asta pentru că adversarii nu se regăsesc în campionatul propriu.

Anderlecht suferă o nouă înfrângere în Belgia

Deși a jucat pe terenul unei nou-promovate, Anderlecht a suferit a patra înfrângere din Jupiler Pro League pe parcursul a 8 etape.
Westerlo a deschis scorul rapid, în minutul 6 prin Vetokele, din pasa decisivă a lui de Cuyper, însă formația lui Felice Mazzu a restabilit egalitatea în minutul 70 prin tânărul atacant italian, Sebastiano Esposito. Spre final, de Cuyper a mai trimis o pasă foarte bună, de data aceasta către turcul Halil Akbunar, iar acesta l-a învins pe portarul oaspeților în minutul 83, aducând a treia victorie din campionat pentru echipa sa.
În urma acestui rezultat, viitoarea adversară a FCSB-ului rămâne pe locul 9 în Belgia, cu 10 puncte acumulate în primele 8 etape, o situație care nu face cinste clubului cu 34 de titluri în palmares.
Citește și:

Nicolae Dică își dorește un nou meci sold-out

În cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu FC Voluntari, antrenorul FCSB-ului a declarat că își dorește foarte mult ca partida de joi seară, ce se va disputa pe Arena Națională din București, să fie neîncăpătoare pentru meciul cu Anderlecht, din a doua etapă a grupei B a UEFA Europa Conference League. Fostul decar al echipei le-a mulțumit fanilor și pentru atmosfera de la Londra, dar și pentru faptul că sunt în continuare alături de echipă, în ciuda faptului că prestațiile de pe teren nu au fost cele așteptate, iar situația din clasamentul Superligii este una îngrijorătoare.
"De când am venit la echipă am văzut că suporterii ne sunt alături și ne-au încurajat indiferent de scor, le mulțumesc pe această cale. Îmi pare rău că în unele meciuri nu am reușit să îi facem să fie mândri de ceea ce facem pe teren și să se bucure și ei. Sper ca de mâine seară să îi facem fericițiși joi să vină în număr mare alături de noi.Sper să fie sold-out, îmi doresc acest lucru", a declarat antrenorul roș-albaștrilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo