Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Târnovanu a dat verdictul în cazul penalty-ului lui West Ham! Cum a simțit portarul faza controversată

Eurosport
DeEurosport

Publicat 09/09/2022 la 15:52 GMT+3

FCSB a fost învinsă de West Ham cu 3-1 pe London Stadium. Roș-albaștrii au făcut un meci aproape perfect până la faza primului gol al englezilor. Târnovanu a comis un fault în careu, iar din lovitura de la 11 metri, West Ham a egalat.

Ștefan Târnovanu

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
FCSB a jucat foarte bine timp de 60 de minute pe London Stadium. Totul s-a năruit aproape de minutul 70. Târnovanu a ieșit pe o centrare și s-a ciocnit de Maxwel Cornet, iar arbitrul a dictat penalty. Atacantul ivorian nu a mai putut continua meciul, însă părerile s-au împărțit în cazul acordării loviturii de pedeapsă.
Mulți suporteri români nu au fost de acord cu decizia arbitrului și au susținut că trebuia să se acorde fault în atac. Este și părerea portarului lui FCSB, care a simțit cel mai bine faza. Târnovanu spune că este convins că nu a fost penalty și a fost surprins de decizia centralului.
"A fost un meci bun, primele 70 de minute senzaționale! Apoi, a venit penalty-ul, îmi mențin părerea că nu a fost. Rămân cu un sentiment neplăcut. Poate dacă nu s-ar fi acordat penalty am fi rezistat până la final și am fi scos măcar un egal.
Am vrut să prind mingea, el a intrat cu cotul în mine, apoi s-a lovit cu fața de umărul meu. Cred că de asta a și ieșit. Îmi mențin părerea, sunt 100% convins că nu a fost penalty.
Nu mi-a venit să cred, m-a lovit foarte tare, am rămas și fără aer. Apoi m-am uitat și am văzut că a dat penalty. Nu mi-a venit să cred pe moment, dar asta este, trebuie să învăț din asta", a declarat Ştefan Târnovanu, citat de gsp.ro.
Citește și:

Ion Crăciunescu este de altă părere și crede că a fost fault a lui Târnovanu

Ion Crăciunescu este de altă părere și îl contrazice pe portrul de la FCSB. Fostul arbitru este convins că decizia acordării penalty-ului a fost corectă deoarece Târnovanu nu joacă mingea și îl lovește pe adversarul său.
Păi, portarul nu joacă mingea. Dacă nu joacă mingea și îl lovește pe cel care o joacă, înseamnă că a fost penalty. Dacă nu joacă mingea, cum este invers? Este o dispută pentru minge, unul se duce și joacă mingea și cel de-al doilea, nu o joacă și ajunge în contact cu celălalt”, a declarat Ion Crăciunescu, la Pro Arena.
FCSB este ultima în grupa B a Conference League după prima etapă. Roș-albaștrii o vor întâlni joi pe Anderlecht, pe Arena Națională. Belgienii au învins-o pe Silkeborg și se află la egalitate de puncte cu West Ham.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo