Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vești de ultimă oră privind starea lui Adrian Șut, care s-a accidentat înainte de meciul cu Nordsjaelland

Bianca Dumitru

Publicat 11/08/2023 la 14:45 GMT+3

FCSB a reușit doar un egal, scor 0-0, cu Nordsjaelland, în prima manșă a turului 3 preliminar din Conference League. Roș-albaștrii nu au putut conta în meciul din Ghencea pe Adrian Șut, care s-a accidentat la încălzire, dar din fericire problemele nu sunt grave.

Adrian Șut FCSB

Credit imagine: Getty Images

FCSB a remizat, scor 0-0, cu FC Nordsjaelland, în prima manșă din turul 3 preliminar al Conference League. Roș-albaștrii au avut momente bune de joc pe final, însă nu au reușit să profite de omul în plus avut pe teren, după eliminarea lui Nagalo, din minutul 59.
Elias Charalambous nu a putut conta la meciul din Ghencea pe Adrian Șut, care s-a accidentat la încălzire, fiind scos în ultimul moment din echipa de start.
Mijlocașul de 24 de ani a fost înlocuit de Ovidiu Popescu în primul 11 și a rămas pe banca de rezerve, susținându-și echipa de la marginea terenului.
Din fericire, veștile privind accidentarea sunt bune. Conform unui anunț al conducerii celor de la FCSB, problema lui Șut nu este gravă, el fiind păstrat pe bancă la meciul tur cu Nordsjaelland mai mult ca o măsură de precauție.
Astfel, cel mai probabil, Adrian Șut va putea juca săptămâna viitoare, în meciul retur, care va fi decisiv pentru calificarea în play-off-ul Conference League.
Citește și:

VALI GHEORGHE, OUT DE LA FCSB DUPĂ REMIZA CU NORDSJAELLAND

În această dimineață, la câteva ore după meci, conducerea vicecampioanei României a anunțat că se va despărți de unul dintre fotbaliștii aflați pe gazon contra danezilor.
Este vorba despre Vali Gheorghe, care a fost introdus pe teren în locul lui Andrea Compagno, în minutul 61. Fotbalistul nu l-a mulțumit cu prestația sa pe patronul echipei, care a declarat că și FCSB ar fi fost în 10 pe parcursul meciului, din cauza modului în care au jucat Gheorghe și Cordea.
Astfel, mijlocașul de 26 de ani ar urma să fie împrumutat în acest sezon, șefii roș-albaștrilor cerându-le jucătorilor să se trezească și să se concentreze pe ceea ce au de făcut pentru a-și îndeplini principalul obiectiv, acela de a câștiga titlul.
Vali Gheorghe nu duce lipsă de oferte. Fotbalistul este dorit de mai multe cluburi din SuperLigă, printre care UTA Arad și "U" Cluj. Publicațiile arădene au anunțat în această săptămână că transferul are șanse bune de reușită, ținând cont de faptul că mijlocașul vicecampioanei României nu intră în planurile lui Elias Charalambous.
Sezonul trecut românul a fost împrumutat în Turcia, la Umraniyespor, pentru care a marcat un gol, dar echipa a retrogradat. Gheorghe a jucat deja pentru FCSB în acest sezon, în prima etapă disputată la Târgu-Jiu, împotriva lui FC U Craiova. Atunci el a fost trimis pe teren în minutul 70, înlocuindu-l pe David Miculescu.
Valentin Gheorghe este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 550.000 de euro. FCSB a plătit 250.000 de euro pentru el în 2021, atunci când l-a transferat de la Astra Giurgiu, club care s-a desființat între timp din cauza problemelor financiare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo