Haller a confirmat doar parțial la formația londoneză, astfel că atunci când Ajax a făcut o ofertă de 22,5 milioane de euro, sumă-record pentru clubul olandez, oficialii lui West Ham nu au stat pe gânduri. Vârful a ajuns deja în Olanda și a semnat un contract valabil până în vara anului 2025 cu "lăncierii", dar David Moyes rămâne descoperit.
În acest moment, tehnicianul scoțian al "ciocănarilor" nu are vreun atacant propriu-zis în lot, singurul care poate juca pe această poziție fiind Michail Antonio. Englezul de 30 de ani a făcut o stagiune precedentă bună, dar e un fotbalist care se accidentează foarte des, astfel că nu poate fi văzut niciodată drept o soluție pe termen lung.

West Ham, ofertă de nerefuzat pentru Moussa Dembele

UEFA Europa Conference League
FCSB, susținută masiv cu West Ham, în ciuda rezultatelor slabe! Câți fani vor fi în tribune
03/11/2022 LA 11:38
Francezii de la RMC Sport anunță că West Ham i-a dat atât de ușor drumul lui Haller pentru că negociază cu Lyon transferul lui Moussa Dembele.
Aflat pe radarul lui Chelsea și United anul trecut, vârful de 24 de ani a fost păstrat de Lyon și în actuala stagiune, în ciuda faptului că s-a vehiculat o sumă de 40 de milioane de euro în schimbul lui.
Cu 16 goluri în 24 de partide stagiunea trecută, Dembele părea că poate crește și mai mult, astfel că oficialii clubului din Hexagon au sperat că vor lua în vara lui 2021 o sumă mult mai mare. Ratarea transferului în cel mai puternic campionat din lume l-a afectat, însă, pe Moussa, care în actuala stagiune nu și-a găsit ritmu. A marcat un singur gol pentru Lyon, în majoritatea partidelor intrând de pe banca de rezerve (10 din 16 partide în Ligue 1).
Ca atare, în contextul în care West Ham pare dispusă să plătească tot 40 de milioane de euro, conducerea lui Lyon nu ar trebui să stea pe gânduri și e de așteptat ca în zilele următoare să se ajungă la un acord total pentru mutare.
Vorbim de o revenire a lui Dembele în Anglia, unde a mai jucat pentru Fulham. În stagiunea 2015-2016, el a marcat 15 goluri pentru londonezi, pentru ca apoi să meargă în Scoția, la Celtic, unde de asemenea a impresionat.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Meciurile din Cupa Angliei de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
UEFA Europa Conference League
FCSB, pusă în gardă înaintea ultimului meci din Europa. David Moyes, cu gândul la victorie
02/11/2022 LA 20:17
UEFA Europa Conference League
FCSB scapă de unul dintre cei mai importanți jucători ai lui West Ham! Brazilianul ar putea rata CM
21/10/2022 LA 07:56