Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal se teme pentru ținta nr. 1 din mercato! Fotbalistul ar putea fi protagonistul unui "război" al ofertelor

Bianca Dumitru

Actualizat 11/05/2023 la 11:47 GMT+3

Arsenal are 6 ținte principale pe piața transferurilor pentru vara acestui an. Una dintre prioritățile lui Mikel Arteta este aducerea lui Declan Rice pe Emirates, însă "tunarii" au rivali importanți în lupta pentru semnătura englezului, iar West Ham vrea să se declanșeze un "război" al ofertelor.

Declan Rice, Arsenal

Credit imagine: Getty Images

Șefii lui Arsenal, echipă angrenată în această perioadă în lupta pentru titlul din Premier League, se gândesc deja și la fereastra de mercato de la finalul acestui sezon. Mikel Arteta are în acest moment 6 ținte principale pe piața transferurilor, dorindu-și întăriri în toate departamentele.
Conform presei din Anglia, prioritatea "tunarilor" este reprezentată de aducerea pe Emirates a lui Declan Rice, care nu ar refuza transferul, dar fotbalistul va fi lăsat să plece prea ușor de către cei de la West Ham.
În plus, pe urmele lui Rice se află și celelalte cluburi de top din campionatul Angliei, Manchester City, Liverpool, Chelsea și Manchester United fiind și ele atente la situația mijlocașului englez.
Astfel, potrivit jurnaliștilor Daily Mail, oficialii lui Arsenal se tem că rivalele din Premier League ar putea să facă oferte mai bune și să îi întreacă în cursa pentru semnătura lui Declan Rice, West Ham dorindu-și să înceapă un "război" al ofertelor.
Conform presei din Anglia, "tunarii" speră să plătească în jur de 90 de milioane de euro pentru englezul de 24 de ani, căruia i-au pregătit un contract pe următorii 5 ani, cu un salariu de 345.000 de euro pe săptămână.
Cei de la West Ham vor, însă, datorită interesului mare pentru transferul lui Rice, ca suma pe care o vor încasa să ajungă până la 150 de milioane de euro.
Citește și:

WEST HAM NU ÎL VA CEDA UȘOR PE DECLAN RICE

Interesul este unul ridicat pentru Declan Rice, lucru cunoscut foarte bine de conducerea lui West Ham, care a dat de înțeles de nenumărate ori că echipele interesate de internaționalul englez vor fi nevoite să bage adânc mâna în buzunar pentru a îl transfera.
În luna februarie, David Moyes spunea despre Declan Rice că speră să rămână la echipa sa. În cazul unui transfer, Moyes este convins că va depăși recordul lui Jack Grealish stabilit în 2021, când a devenit cel mai scump jucător englez din istorie. Manchester City plătea 117,5 de milioane de euro pentru aducerea acestuia de la Aston Villa.
"Sper că nu e cazul. S-au spus multe despre un posibil transfer și când văd ce se întâmplă cu prețurile, cred că Declan va depăși recordul. Este un jucător de top, fără îndoială. Va fi cu siguranță cel mai scump transfer din Anglia când va pleca de la West Ham", a spus Moyes.
80 de milioane de euro este cota de piață a lui Declan Rice, potrivit transfermatkt.com.
Cine își va adjudeca titlul în Premier League, în sezonul 2022/23?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo