Ibrahimovic a reușit "dubla" într-un interval de numai 4 minute. În minutul 12, Milan a obținut o lovitură de la 11 metri, iar suedezul a "arestat" mingea și s-a dus să execute. Zlatan a tras în dreapta lui Handanovic, însă goalkeeper-ul sloven i-a ghicit intenția și a apărat. Ibra a avut noroc deoarece mingea a ricoșat tot la el. De această dată, veteranul "rossonerilor" a trimis în plasă.
Tot Ibrahimovic a înscris 4 minute mai târziu, când a fost găsit în careu de Leao, cu o centrare excelentă. Suedezul a reluat impecabil, fără speranțe pentru Handanovic.Tot Ibrahimovic a înscris 4 minute mai târziu, când a fost găsit în careu de Leao, cu o centrare excelentă. Suedezul a reluat impecabil, fără speranțe pentru Handanovic.În stilul său caracteristic, Zlatan le-a făcut semn să tacă suporterilor "imaginari" ai "nerazzurrilor". Grație golurilor din această seară, Ibrahimovic a ajuns la cota 72 în tricoul lui AC Milan, în 108 apariții.

Zlatan Ibrahimovic, de neoprit în Serie A

Premier League
Ibrahimovic și Ronaldo și-au "dat mâna". Cum a ajuns Manchester United "un club mic"
15/11/2022 LA 08:08
"M-am pregătit așa cum am putut pentru acest meci, mi-am spus că voi juca în acest derby cu orice preț, chiar și de aș fi fost în continuare pozitiv! Sunt mai bun cu vârsta, mă simt complet, iar experiența ajută fără doar și poate. Dacă aș avea condiția unui puști azi, nu m-ar putea opri nimeni. Am învins și coronavirusul, mi-am pierdut gustul pentru o vreme, dar nu am avut alte simptome", a spus Zlatan pentru Sky Sport la finalul partidei.
Imediat după meci, Ibrahimovic nu s-a dezmințit. Imbrahimovic a postat pe rețelele de socializare doi lei, dintra care unul era plin de sânge.
AC Milan este lider în Serie A, după primele 4 etape, cu victorii pe linie. De cealaltă parte, Inter se află pe locul 6, cu două victorii, un egal și un eșec.
Fotbal
Ibrahimovic îl laudă pe Haaland, dar îl sfătuiește să aibă grijă în relația cu Pep Guardiola
04/11/2022 LA 11:06
Fotbal
Ibrahimovic l-a criticat pe Mbappe pentru atitudinea arătată după ce a semnat prelungirea cu PSG
03/11/2022 LA 09:03