Ibrahimovic a reușit "dubla" într-un interval de numai 4 minute. În minutul 12, Milan a obținut o lovitură de la 11 metri, iar suedezul a "arestat" mingea și s-a dus să execute. Zlatan a tras în dreapta lui Handanovic, însă goalkeeper-ul sloven i-a ghicit intenția și a apărat. Ibra a avut noroc deoarece mingea a ricoșat tot la el. De această dată, veteranul "rossonerilor" a trimis în plasă.
Tot Ibrahimovic a înscris 4 minute mai târziu, când a fost găsit în careu de Leao, cu o centrare excelentă. Suedezul a reluat impecabil, fără speranțe pentru Handanovic.Tot Ibrahimovic a înscris 4 minute mai târziu, când a fost găsit în careu de Leao, cu o centrare excelentă. Suedezul a reluat impecabil, fără speranțe pentru Handanovic.În stilul său caracteristic, Zlatan le-a făcut semn să tacă suporterilor "imaginari" ai "nerazzurrilor". Grație golurilor din această seară, Ibrahimovic a ajuns la cota 72 în tricoul lui AC Milan, în 108 apariții.

Zlatan Ibrahimovic, de neoprit în Serie A

Liga Campionilor UEFA
Tătărușanu, titular în Champions League pentru Milan! Ce a spus Pioli înaintea meciului cu FC Porto
19/10/2021 LA 11:55
"M-am pregătit așa cum am putut pentru acest meci, mi-am spus că voi juca în acest derby cu orice preț, chiar și de aș fi fost în continuare pozitiv! Sunt mai bun cu vârsta, mă simt complet, iar experiența ajută fără doar și poate. Dacă aș avea condiția unui puști azi, nu m-ar putea opri nimeni. Am învins și coronavirusul, mi-am pierdut gustul pentru o vreme, dar nu am avut alte simptome", a spus Zlatan pentru Sky Sport la finalul partidei.
Imediat după meci, Ibrahimovic nu s-a dezmințit. Imbrahimovic a postat pe rețelele de socializare doi lei, dintra care unul era plin de sânge.
AC Milan este lider în Serie A, după primele 4 etape, cu victorii pe linie. De cealaltă parte, Inter se află pe locul 6, cu două victorii, un egal și un eșec.
Serie A
Ibrahimovic, de neoprit! Ce a spus despre retragerea din fotbal după ce a împlinit 40 de ani
03/10/2021 LA 20:48
Liga
Suarez a atins o bornă istorică! Doar Ronaldo și Ibrahimovic se pot lăuda cu o asemenea performanță
24/09/2021 LA 12:29