Ibrahimovic a reușit "dubla" într-un interval de numai 4 minute. În minutul 12, Milan a obținut o lovitură de la 11 metri, iar suedezul a "arestat" mingea și s-a dus să execute. Zlatan a tras în dreapta lui Handanovic, însă goalkeeper-ul sloven i-a ghicit intenția și a apărat. Ibra a avut noroc deoarece mingea a ricoșat tot la el. De această dată, veteranul "rossonerilor" a trimis în plasă.

Tot Ibrahimovic a înscris 4 minute mai târziu, când a fost găsit în careu de Leao, cu o centrare excelentă. Suedezul a reluat impecabil, fără speranțe pentru Handanovic.Tot Ibrahimovic a înscris 4 minute mai târziu, când a fost găsit în careu de Leao, cu o centrare excelentă. Suedezul a reluat impecabil, fără speranțe pentru Handanovic.În stilul său caracteristic, Zlatan le-a făcut semn să tacă suporterilor "imaginari" ai "nerazzurrilor". Grație golurilor din această seară, Ibrahimovic a ajuns la cota 72 în tricoul lui AC Milan, în 108 apariții.

Serie A
Ibra, pregătit de derby-ul cu Inter: "Nu doar că va juca, dar o va face cu țigara în gură, crede-mă"
16/10/2020 LA 07:58

Zlatan Ibrahimovic, de neoprit în Serie A

"M-am pregătit așa cum am putut pentru acest meci, mi-am spus că voi juca în acest derby cu orice preț, chiar și de aș fi fost în continuare pozitiv! Sunt mai bun cu vârsta, mă simt complet, iar experiența ajută fără doar și poate. Dacă aș avea condiția unui puști azi, nu m-ar putea opri nimeni. Am învins și coronavirusul, mi-am pierdut gustul pentru o vreme, dar nu am avut alte simptome", a spus Zlatan pentru Sky Sport la finalul partidei.

Imediat după meci, Ibrahimovic nu s-a dezmințit. Imbrahimovic a postat pe rețelele de socializare doi lei, dintra care unul era plin de sânge.

AC Milan este lider în Serie A, după primele 4 etape, cu victorii pe linie. De cealaltă parte, Inter se află pe locul 6, cu două victorii, un egal și un eșec.

Serie A
"Îmi place de tine, ești argentinian și ai caracter, nu ca brazilienii". O nouă poveste "marca Ibra"
09/10/2020 LA 11:54
Serie A
Zlatan Ibrahimovic a fost testat pozitiv cu Covid-19. Din ce meciuri va absenta starul Milanului
24/09/2020 LA 14:44