Simona Radiș așteaptă cu nerăbdare să revină la Jocurile Olimpice: "Suntem mai aproape de obiectivul final"

Andrei Nicolae

Publicat 22/03/2024 la 22:47 GMT+2

Canotoarea Simona Radiş a declarat, vineri, la Complexul Sportiv Naţional ''Elisabeta Lipă'' din Snagov, că îşi doreşte să concureze la Paris cât mai repede pentru a retrăi emoţiile Jocurilor Olimpice.

Simona Radiș

Credit imagine: Getty Images

Campioana olimpică din urmă cu trei ani, care a revenit împreună cu lotul olimpic de canotaj al României din cantonamentul din Italia, a menţionat că i-a lipsit baza de pregătire de la Snagov.
"Ne-a lipsit această bază, pentru că aici ne simţim ca acasă. Acum că am revenit ne vom continua pregătirea pentru Jocurile Olimpice cu aceeaşi determinare. Avem răbdare până la startul Jocurilor, însă simţim şi mult entuziasm, pentru că ne dorim foarte mult să concurăm la Paris, să retrăim emoţiile Jocurilor Olimpice. Fiecare zi care trece până atunci este o bucurie, pentru că suntem mai aproape de obiectivul final", a afirmat Radiş, potrivit Agerpres.
Ea consideră că adversarele din proba de dublu vâsle au o teamă faţă de echipajul României pentru că îi cunosc valoarea.
"Nu ştiu dacă adversarii noştri tremură, dar cu siguranţă au o teamă faţă de noi fiindcă ne ştiu valoarea. Noi nu ne subestimăm adversarii, niciodată nu am făcut-o. Va fi o ediţie a Jocurilor Olimpice foarte puternică, toate echipele vor fi bine pregătite, dar sper eu să fim cele mai pregătite", a explica sportiva.
picture

Jocurile Olimpice: Bodnar și Radiș au luat aurul olimpic la dublu vâsle feminin

Citește și:

Ancuța Bodnar vrea și ea să cucerească din nou aurul la JO

Colega sa de barcă, Ancuţa Bodnar, a afirmat că îşi doreşte foarte mult să îşi apere titlul olimpic cucerit la Tokyo.
"Ne era foarte dor de baza de la Snagov. Suntem conştienţi că pregătirea în Italia a fost una foarte benefică pentru noi toţi, însă ne-am bucurat tare mult că ne-am întors acasă după patru luni. Noi ne dorim foarte mult să ne menţinem la Paris statutul de campioane olimpice", a spus Bodnar.
Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar au fost prezente, vineri, la Complexul Sportiv Naţional ''Elisabeta Lipă'' din Snagov, acolo unde a avut loc un eveniment organizat cu ocazia prezentării unui parteneriat între Federaţia Română de Canotaj şi o companie imobiliară.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo