Masters snooker 2021 LIVE - După meciurile epice de ieri în care l-am putut admira pe David Gilbert rezervându-și locul în semifinale, sferturile de finală au continuat cu Yan Bingtao, în vârstă de 20 de ani, care l-a învins pe Stephen Maguire cu 6-5. Apoi, începând cu ora 21.00, avem parte de cel mai încins duel: John Higgins vs. Ronnie O'Sullivan. Urmărim împreună punct cu punct în direct pe Eurosport 1, eurosport.ro, dar și pe aplicația Eurosport.
  • UPDATE / John Higgins e în semifinale după victoria cu 6-3 în fața lui Ronnie O'Sullivan! Senzațional succes în fața "Rachetei"! Așa arată tabloul semifinalelor la Masters:
Bingham - Yan & Gilbert - Higgins
Snooker
British Open revine în calendarul circuitului mondial de snooker, după 17 ani de pauză
18/05/2021 LA 12:50
  • UPDATE / Higgins mai face un pas spre semifinale la Masters și îl conduce pe Ronnie O'Sullivan cu 5-3!
  • UPDATE / Higgins revine la conducere, după ce Ronnie îl egalase în jocul precedent. Scor: 4-3 în favoarea lui Higgins.
  • UPDATE / Ronnie O'Sullivan reușește să-l egaleze pe Higgins, revenind de la 1-3! Scor: 3-3
  • UPDATE / Ronnie O'Sullivan reduce din diferență și se apropie la doar un punct de Higgins! Scor: 3-2
  • UPDATE / Higgins continuă să joace de-a dreptul spectaculos și intră la pauză cu un avantaj important! Scor: 3-1
  • UPDATE / Higgins îl conduce pe Ronnie O'Sullivan în ultimul sfert de finală al zilei, după ce a reușit un break de 145, cel mai mare al turneului de până acum. Scor: 2-1

Higgins, în topul all-time creat de Ronnie O'Sullivan

"Racheta" l-a inclus pe marele său rival în Top 5 cei mai buni jucători de snooker ai tuturor timpurilor. Ronnie O'Sullivan a alcătuit topul celor mai buni cinci jucători din istoria snookerului, numindu-i între primii trei pe Stephen Hendry, John Higgins și liderul mondial Judd Trump, urmați la o oarecare distanță de câștigătorul de la Campionatul Regatului Unit, Neil Robertson, și sextuplul campion mondial Steve Davis.
Ronnie consideră că Hendry, Higgins și, acum, Trump sunt definiți de abilitatea de a domina clar orice rival în perioadele lor de glorie: "Hendy și Higgins nu slăbeau nivelul niciodată! Nu jucai bine, nu aveai nicio șansă", a recunoscut Ronnie O'Sullivan.
Snooker
Campionul născut dintr-o dramă teribilă. Destinul incredibil al lui Mark Selby
04/05/2021 LA 09:52
World Championship
Deceniul lui Mark Selby. Cum a devenit noul campion mondial etalonul în snooker
04/05/2021 LA 06:06