De mai bine de un deceniu și jumătate asistăm la momente remarcabile cu cei mai mari trei jucători din istoria tenisului în prim plan: Roger Federer, Rafa Nadal și Novak Djokovic. E o epocă unică, fără doar și poate, în care cei trei titani s-au motivat unul pe altul pentru a continua să progreseze și a oferi momente pentru istorie.
Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic sunt acum la egalitate în privința titlurilor de Grand Slam, însă fiecare se poate lăuda cu un avantaj distinctiv. Totuși, Alexander Zverev, germanul care vine tare din urmă în speranța că în curând va cuceri primul său titlu de Grand Slam, a dat verdictul în privința jucătorului care merită să fie pe primul loc în ierarhia celor mai mari tenismeni din istorie.
Australian Open
"Djokovic a primit o veste uriașă!". Anunțul de ultimă oră făcut de presa sârbă. Ce au descoperit
ACUM 41 MINUTE

Alexander Zverev a ales! Cine e mai bun dintre Federer, Nadal și Djokovic

Alexander Zverev este de părere că Federer și Nadal nu mai au argumente în fața măreției lui Novak Djokovic: "Nu ai cum să spui altceva, nu ne mai putem opune. Djokovic deține atât de multe recorduri. Nu poți spune acum că Federer și Nadal sunt cei mai buni din istorie doar pentru că toți îi admirăm de la începutul carierei lor", a spus Zverev, potrivit Tennis Magazin.
În continuare, titlul de "cel mai bun din istorie" rămâne o chestiune extrem de subiectivă, în majoritatea domeniilor. În tenis, totuși, Novak Djokovic se luptă să doboare cât mai multe recorduri cu putință. Sârbul va încerca în 2022 să devină cel mai titrat tenismen din istorie și să treacă de borna de 20 de titluri de Grand Slam.
Australian Open
Rafa Nadal e în turul 3 la Australian Open! "Matadorul", victorie confortabilă cu Yannick Hanfmann
ACUM O ORĂ
Tenis
Novak Djokovic, criticat de un fost campion la Australian Open! "Nu ar fi trebuit să vină aici"
ACUM O ORĂ