Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum a fost primit Novak Djokovic la Belgrad. "Novak, te iubim!"

Andrei Nicolae

Actualizat 17/01/2022 la 18:54 GMT+2

Novak Djokovic s-a întors în Serbia după deportarea din Australia, în urma anulării vizeri pe care a primit-o pe baza unei scutiri medicale. El a ajuns în Belgrad, pe Aeroportul Nikola Testa, după un zbor din Dubai, după ora prânzului.

Avionul cu care a sosit Novak Djokovic la Belgrad

Credit imagine: Getty Images

Suporterii s-au adunat la aeroportul din Belgrad, au fluturat steagurile naționale și au scandat: "Novak, te iubim!".
"Este o rușine ce i-au făcut lui Novak în Australia", a spus un susținător al liderului mondial, potrivit BBC.
"Eu însumi sunt dublu vaccinat, dar cred că nimeni nu ar trebui forțat să facă ceva... A fost judecat și condamnat pentru libertatea de a alege", a adăugat el.
Turneul de Grand Slam de la Australian Open a început luni la Melbourne, iar Nole nu își poate apăra titlul la Antipozi.

Novak Djokovic nu face declarații cât stă în Belgrad

Mama jucătorului sârb, Diana Djokovic, a confirmat că el va rămâne la Belgrad în zilele următoare, dar a precizat în același timp că nu va da declarații presei în tot acest timp.
Sosirea lui Novak Djokovic la Belgrad a atras foarte multă atenția jurnaliştilor, care s-au așezat în două locaţii la aeroport, la VIP și la sosiri internaționale, au surprins imagini, dar nu au reușit să obțină nicio declarație. Nole a rămas consecvent cu decizia lui de a nu vorbi până nu se încheie Australian Open. Așadar, a ocolit mass-media.
Novak a fost deportat din Australia, deoarece autoritățile de acolo i-au revocat viza pentru că nu era imunizat împotriva coronavirusului. El a avut o scutire medicală de la vaccinare, dar nu a fost suficientă pentru a juca la Australian Open.
Novak Djokovic a fost expulzat din Australia ieri, după o săptămână teribilă, în care a stat permanent în stres, neștiind davă va juca sau nu la Melbourne. Deși sârbii voiau să îi facă o primire de gală marelui campion, Nole a preferat să stea departe de orice o perioadă, astfel încât să își limpezească gândurile.
Sârbul a făcut o înțelegere cu oficialii de la Australian Open pentru a nu face vreo declarație în legătură cu ce s-a întâmplat în următoarele două săptămâni. Se dorește, astfel, ca totul să se învârtă în jurul tenisului și să fie dat uitării scandalul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo