Suporterii s-au adunat la aeroportul din Belgrad, au fluturat steagurile naționale și au scandat: "Novak, te iubim!".
"Este o rușine ce i-au făcut lui Novak în Australia", a spus un susținător al liderului mondial, potrivit BBC.
Australian Open
"E incomparabil! Reușește lucruri pe care alții nu le pot face!" Wawrinka, impresionat de Nadal
17/02/2022 LA 10:46
"Eu însumi sunt dublu vaccinat, dar cred că nimeni nu ar trebui forțat să facă ceva... A fost judecat și condamnat pentru libertatea de a alege", a adăugat el.
Turneul de Grand Slam de la Australian Open a început luni la Melbourne, iar Nole nu își poate apăra titlul la Antipozi.

Novak Djokovic nu face declarații cât stă în Belgrad

Mama jucătorului sârb, Diana Djokovic, a confirmat că el va rămâne la Belgrad în zilele următoare, dar a precizat în același timp că nu va da declarații presei în tot acest timp.
Sosirea lui Novak Djokovic la Belgrad a atras foarte multă atenția jurnaliştilor, care s-au așezat în două locaţii la aeroport, la VIP și la sosiri internaționale, au surprins imagini, dar nu au reușit să obțină nicio declarație. Nole a rămas consecvent cu decizia lui de a nu vorbi până nu se încheie Australian Open. Așadar, a ocolit mass-media.
Novak a fost deportat din Australia, deoarece autoritățile de acolo i-au revocat viza pentru că nu era imunizat împotriva coronavirusului. El a avut o scutire medicală de la vaccinare, dar nu a fost suficientă pentru a juca la Australian Open.
Novak Djokovic a fost expulzat din Australia ieri, după o săptămână teribilă, în care a stat permanent în stres, neștiind davă va juca sau nu la Melbourne. Deși sârbii voiau să îi facă o primire de gală marelui campion, Nole a preferat să stea departe de orice o perioadă, astfel încât să își limpezească gândurile.
Sârbul a făcut o înțelegere cu oficialii de la Australian Open pentru a nu face vreo declarație în legătură cu ce s-a întâmplat în următoarele două săptămâni. Se dorește, astfel, ca totul să se învârtă în jurul tenisului și să fie dat uitării scandalul.
Australian Open
"Mai câștiga Rafa Australian Open dacă juca Novak Djokovic?" Răspunsul sincer al lui Toni Nadal
03/02/2022 LA 20:10
Australian Open
Reacția lui Nadal după mesajul emoționant transmis de Federer: "Avem o relație uimitoare"
03/02/2022 LA 08:11