De MARIAN URSESCU
Handbaliștii naționalei Muntenegrului, care au învins joi seara Croația la Europene, i-au mulțumit Dankăi Kovinic, adversara Simonei Halep din această noapte.
Marco Lasica, extrema dreaptă a Muntenegrului, care a jucat și în România la Poli Timișoara și CSM Focșani, a declarat la finalul partidei căîncurajările venite de la Danka Kovinic au contat enorm. "Mulțumiri Dankăi pentru sprijin, ea ne-a împins de la spate", a declarat Lasica. Marko a făcut aluzie la mesajul trimis de jucătoarea de tenis, pe care l-a scris pe camera de filmat, după victoria asupra Emmei Răducanu.
Australian Open
Motivul pentru care Nadal s-a urcat pe bicicletă după finala de la Melbourne, dezvăluit de Moya
03/02/2022 LA 13:07
"Srecno lavovi CG", a scris Danka, ceea ce s-ar traduce "Succes, leilor Crna Gora (Muntenegru)". A adăugat la finalul mesajului și o inimioară.
SIMONA HALEP, AVERTIZATĂ DE MATS WILANDER! DE CE CREDE SUEDEZUL CĂ ROMÂNCA VA AVEA UN MECI GREU CU KOVINIC

"Frate pentru frate!"

Și handbaliștii i-au transmis compatrioatei lor mesaje de încurajare înaintea disputei cu Halep, de la Australian Open. "Avem o echipă cu inimă de leu. Luptăm unul pentru celălalt, iar la final rezultatul nu are cum să nu fie favorabil. Jucăm ca de la frate la frate. Îi dorim mult succes și Dankăi, o susținem de la distanță, suntem cu inima alături de ea", a declarat și Vasilje Kaludjerovic, citat de ziarul muntenegrean Pobjeda.
EMMA RĂDUCANU A RECUNOSCUT CĂ AR FI AVUT ȘANSE MICI CU SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN:"N-O SĂ MINT"
Simona Halep-Danko Kovinic, meciul din turul 3 la Australian Open se va juca în această noapte, de la ora 3:30, pe terenul "John Cain Arena".
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţia Eurosport Player.
Australian Open
Novak Djokovic, pregătit să rupă tăcerea: "Vă voi spune ce s-a întâmplat în Australia în curând"
03/02/2022 LA 12:18
Australian Open
Rafael Nadal se consideră "norocos" să facă parte din "The Big 3", alături de Federer și Djokovic
01/02/2022 LA 14:50