Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Mesajul venit de la Danka Kovinic ne-a dat aripi!"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 21/01/2022 la 17:28 GMT+2

Echipa de handbal a Muntenegrului a bătut Croația la Europene, 32-26, adversara Simonei Halep încurajându-i pe jucători: "Succes, leilor!"

Australian Open - Day 4 : Kovinic interview on court

Credit imagine: Eurosport

De MARIAN URSESCU
Handbaliștii naționalei Muntenegrului, care au învins joi seara Croația la Europene, i-au mulțumit Dankăi Kovinic, adversara Simonei Halep din această noapte.
Marco Lasica, extrema dreaptă a Muntenegrului, care a jucat și în România la Poli Timișoara și CSM Focșani, a declarat la finalul partidei căîncurajările venite de la Danka Kovinic au contat enorm. "Mulțumiri Dankăi pentru sprijin, ea ne-a împins de la spate", a declarat Lasica. Marko a făcut aluzie la mesajul trimis de jucătoarea de tenis, pe care l-a scris pe camera de filmat, după victoria asupra Emmei Răducanu.
"Srecno lavovi CG", a scris Danka, ceea ce s-ar traduce "Succes, leilor Crna Gora (Muntenegru)". A adăugat la finalul mesajului și o inimioară.

"Frate pentru frate!"

Și handbaliștii i-au transmis compatrioatei lor mesaje de încurajare înaintea disputei cu Halep, de la Australian Open. "Avem o echipă cu inimă de leu. Luptăm unul pentru celălalt, iar la final rezultatul nu are cum să nu fie favorabil. Jucăm ca de la frate la frate. Îi dorim mult succes și Dankăi, o susținem de la distanță, suntem cu inima alături de ea", a declarat și Vasilje Kaludjerovic, citat de ziarul muntenegrean Pobjeda.
Simona Halep-Danko Kovinic, meciul din turul 3 la Australian Open se va juca în această noapte, de la ora 3:30, pe terenul "John Cain Arena".
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo